calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti Izdato upozorenja za brojne bh. regije zbog jakih pljuskova i grmljavine PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali HITNO SE OGLASILA TAMARA ĐURIĆ! Starleta otkrila sve, pa svima poslala jasnu poruku! ANA KORAĆ ISKOPIRALA SORAJU?! Svi pričaju o njenim obrvama, ogromne su, komentari se samo nižu, fotka se širi mrežama

Nakon borbe s teškom bolešću: Preminula mlada fitnes instruktorica iz Sarajeva

Objavio: RHT
12/03/2024 7:40 PM

Preminula fitnes instruktorica iz Sarajeva

Fitnes instruktorica iz Sarajeva Zehra Kajević Sitnić preminula je u 30. godini.

Preminula fitnes instruktorica iz Sarajeva/ Foto: Facebook

Na društvenim mrežama prijatelji navode da je umrla uoči prvog dana ramazana.

Zehra se borila s teškom bolešću godinu i po. Ona je imala tumor na jetri, nadbubrežnim žlijezdama, stomaku i mozgu.

– Zauvijek će ostati jedno lijepo sjećanje u dubini moje duše na tebe, na tvoj lijepi osmijeh, veselu dušu, vrijednu, hrabru i slatku djevojčicu. Htjela sam vjerovati da život za tebe tek počinje… Ostala je ogromna tuga i praznina za tobom, a ja još ne mogu da vjerujem da te više nema ovdje na ovom prolaznom svijetu… Jedino mogu od Dragog Allaha tražiti da mi te uvede u Dženetske bašče, vilo moja – navodi se na društvenim mrežama.

Čitajte i Tragičan ishod saobraćajne nesreće na putu Sarajevo – Pale: Jedna osoba preminula

Saobraćajna nesreća koja se dogodila u na magistralnom putu Sarajevo – Pale, u mjestu Donja Ljubogošta, odnijela je jedan život.

Tragedija na putu Sarajevo – Pale/ Foto: facebook

Kako je ranije saopćeno, učestvovala su tri automobila, a povrijeđeno je pet osoba. Svi su prebačeni u bolnicu u Istočnom Sarajevu, a jedna osoba je preminula u bolnici od posljedica teških tjelesnih povreda.

– Ostala četiri pacijenta povrijeđena u ovom udesu obrađena su dijagnostički i terapijski, pružena im je pomoć u Bolnici “Srbija”, nakon čega su prebačeni na dalje liječenje u Federaciju BiH jer je riječ o osiguranicima u drugom entitetu – naveli su iz ove zdravstvene ustanove.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS