calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu

SITA ČESTITALA JANJUŠU ROĐENDAN! Poslala BRUTALNU poruku Aneli:” Ponašaj se,oni svakodnevno imaju gomilu TUŽBI od nas”!

Objavio: RHT
12/03/2024 6:40 PM

SITA ČESTITALA JANJUŠU ROĐENDAN!

Rekla je sve što misli.

Jednom od najpopularnijih učesnika ovogodišnje sezone rijalitija “Elita 7”, Marku Janjuševiću Janjušu, danas je rođendan, a pored mnogih poklona koje je tom prilikom dobio iz spoljnog svijeta, njemu su u “Bijelu kuću” pristigle i mnoge čestitke. 

Svakako, čestitka koja je ostavila najveći utisak bila je čestitka Site Ahmić, sestre učesnice rijalitija Aneli Ahmić, koja je svom zetu čestitala rođendan, ali je u svom obraćanju iskoristila priliku i da im poruči par stvari, kao i da svojoj sestri skrene pažnju na određena dešavanja. 

Foto: Instagram printscreen/sitaahmic, Youtube printscreen/Zadruga official

Povodom Janjuševog rođendana, Sita je napisala:

– Zete, želim ti da ti se sve želje ispune i da ovo još malo izgurate kako treba, bez svađe i bespotrebnih priča. Pustite vi šta je napolju, važno je da su svi živi i zdravi, a ja ću da se nosim sa ovim kao i do sada, budite bez brige i ne razmišljajte šta i kako, svako sam o sebi priča. Želim ti srećan rođendan, svi smo uz vas – izjasnila se Sita, pa je potom dodala, obrativši se svojoj sestri:

Sita Ahmić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Sestro draga, juče je počeo ramazan i stoga te molim da se ponašaš skladno tome. Što se svega tiče, ti znaš koliko to nama znači. Puno bi mi značilo da ispostiš koliko možeš, pa koliko god to bilo u ovom mjesecu. Zamoliću te takođe da se makneš od osoba koje nisu dostojna tvog jednog slova. Te osobe svakodnevno imaju gomilu tužbi. Što od tebe, što od mene i samo neka nastave, ali ti sebe poštedi i ostani dama kakva jesi – istakla je Sita.

– Volimo te svi i svi te pozdravljamo, svi smo dobro, ne brini ništa. Ti znaš da je tvoja sestra neuništiva. Nastavi da se sređuješ i budeš najljepša kao što si uvijek bila. Preparirane osobe ti nisu ni do koljena – poručila je Sita završivši svoju čestitku, prenosi “Pink.rs”. 

BONUS VIDEO:

sd.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS