calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

JANJUŠEVA ŽENA UHVAĆENA SA DRUGIM! Osvetila mu se zbog prevare, provodi se na putovanju i uživa tajno sa njim! (FOTO)

Objavio: RHT
12/03/2024 5:00 PM

Janjuševa žena uhvaćena sa drugim!

Supruga rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, Ena sa kojom ima kćerku Krunu, kako pišu mediji, uživa i putuje dok njen, još uvijek zakoniti suprug boravi u rijalitiju.

Ena je, kako pišu mediji, otišla na putovanje sa nepoznatim muškarcem, sa kojim je navodno provela cijeli vikend.

Photo: Instagram printscreen, Janjuševa žena uhvaćena sa drugim!

On je fotografije objavio na svom Facebook profilu, a kako su Janjuševu suprugu odmah mnogi prepoznali, nije mogla da se sakrije.

– Ena se sa tim muškarcem često čuje i to nije prvi put da oni idu na put zajedno. Niko za sada ne zna u kakvom su odnosu. Ali je poznato da se super slažu i da često idu zajedno na putovanja – otkrio je izvor blizak paru.

Foto: Printscreen Youtube, Janjuševa žena uhvaćena sa drugim!

Janjuš je inače uplovio u vezu sa Aneli Ahmić iako se još nije zvanično razveo od supruge Ene.

Marko danas slavi rođendan, a Aneli mu je priredila iznenađenje.

Podsjećamo, Janjuš je nedavno u pominjao kćerkicu Krunu, koju ima iz braka sa Enom, pa je govorio o tome koliko mu nedostaje.

– Moja kćerkica je moje zlato i to će uvijek tako da bude. Mnogo mi fali kad sam ovdje. Ali se nekako uvijek učim da je ovo moj posao i da sam ovdje došao da zaradim. Zbog toga mi često bude lakše, ipak je to dobar novac, pa mogu svašta da joj obezbijedim.

-Sa druge strane, znam da će njoj jednog dana skroz da bude dostupno sve ovo što se ovdje snima. Nadam se da će mi oprostiti jer nema baš lijepih stvari, ima smiješnih. Ovo sa ženama sigurno neće – istakao je Janjuš, dok ga je Aneli tješila i rekla mu da nema zbog čega da se brine.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS