calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu

Uhapšena tri policajca iz Dervente biće suspendovani

Objavio: RHT
12/03/2024 4:20 PM

Uhapšena tri policajca iz Dervente

Tri policajca iz Dervente hapšena zbog sumnje da su primili mito i zloupotrijebili službeni položaj biće suspendovani.

Uhapšena tri policajca iz Dervente / Foto: RTRS

Uhapšena tri policajca iz Dervente

Protiv njih će biti podnesen zahtjev za sprovođenje unutrašnjeg postupka, saopšteno je iz MUP Republike Srpske.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUPRS predali su Republičkom javnom tužilaštvu lica inicijala I. Z., J. Z. i N. Š. Oni su lišeni slobode zbog osnova sumnje da su izvršila više krivičnih djela primanje mita. Kao i krivično djelo zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja.

Protiv ovih lica je podnesen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima. Takođe protiv M. M., V. Đ., D. Ž., M. A., S. M., S. S., P. S., G. T. i M. A. iz Dervente i D. B. iz Bosanskog Broda podnesen je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu davanje mita.

Prilikom realizacije navedenih aktivnosti izvršeni su pretresi na više lokacija na području Dervente i Bosanskog Broda. Tom prilikom su pronađeni predmeti koji mogu poslužiti u daljoj istrazi.

Teška krađa

S druge strane, policija iz Teslića je uhapsila M. B. iz ove opštine jer se sumnjiči da je izvršilo krivično djelo teška krađa.

U saopštenju Policijske uprave Doboj se navodi da je juče na osnovu naredbe Osnovnog suda u Tesliću izvršen pretres navedenog lica. Kao i pretres putničkog automobila i objekata koje koristi navedeno lice.

“Tom prilikom je pronađeno i oduzeto novac u iznosu od 2.060 KM i 2.805 eura. Takođe pronađeni su i odjevni predmeti i predmeti koji su korišteni prilikom izvršenja navedenog krivičnog djela.” – naveli su iz policije.

Dodali su da im je 9. marta prijavljeno je da je izvršena provala u prostorije jedne benzinske pume u Tesliću odakle je otuđen veći iznos novca.

“Operativnim radom na terenu policijski službenici su identifikovali navedeno lice. Za njih postoji osnov sumnje da je izvršilo navedeno krivično djelo. Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu.”, istakli su iz policije.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS