calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA I ŠA U VRELOJ AKCIJI! Sve se treslo poslije njene svadbe sa bivšim dečkom! NISU MARILI ZA CIMERE POTRESNO GOSTOVANJE na Hype TV “Izrešetao mi je BRATA, a ON nosi PANCIR! Ko je u koga PUCAO?” Jeziv masakr u Duboni “Tijela su PREDUGO ležala svuda, a nemoćni roditelji kukali! Ulica je bila CRVENA OD KRVI”(VIDEO) Otkriveno šta su uradili Miona i Stanislav! TOTALNI HAOS DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti Izdato upozorenja za brojne bh. regije zbog jakih pljuskova i grmljavine PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi!

Komični trenutak na koncertu Marije Šerifović: Hrvatskog pjevača uhvatila za zadnjicu

Objavio: RHT
11/03/2024 8:50 PM

Marija Šerifović uhvatila kolegu za zadnjicu

Pjevačica Marija Šerifović za 8. mart nastupala je u zagrebačkoj Areni, a jedan detalj s koncerta privukao je pažnju na mrežama.

Marija Šerifović uhvatila kolegu za zadnjicu

Naime, na TikToku je jedan od posjetilaca podijelio snimak komičnog trenutka kad je Šerifović uhvatila hrvatskog pjevača Matiju Cveka za zadnjicu.

Dok su Cvek i Šerifović pjevali zajedničku pjesmu s njenog posljednjeg albuma koja nosi naziv “Pola Sunca”, srbijanska pjevačica iskoristila je trenutak te je dvaput štipnula kolegu.

“Ovaj momak vam je super. Ako se pita srednjovječnu ženu od 39 godina, među top tri muška vokala u državi. Ja rijetko snimam duete pošto nemam s kime, ali sam njega primijetila još prije dvije godine”, kazala je pjevačica na koncertu.

Cvek se nije dao zbuniti. Marija je prasnula u smijeh nakon što ju je pogledao tokom izvođenja njegovog dijela teksta.

Nakon 20 godina karijere, ovo je prvi Marijin koncert u Areni Zagreb. Svoj nastup je nastavila numerama sa novog albuma pod nazivom “Dolazi ljubav”, koji je izdala prošle godine.

Marijina regionalna turneja obuhvata i Bosnu i Hercegovinu. Prvi koncert u našoj zemlji će biti održan 20. aprila ove godine u dvorani Mejdan u Tuzli.

BONUS VIDEO

(hypebih.ba/klix.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS