calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TAKI PROGVORIO O FILIPU I STANISLAVU! Otkrio šta misli o tome što se Maja čula sa Carem, ovo su svi čekali! UEFA kaznila prvog Borčevog evropskog protivnika zbog skandiranja albanskih navijača Jako nevrijeme izazvalo haos u Bihaću Pjevačica zatekla muža u krevetu sa drugom: ‘Ljubavnicu sam golu izbacila napolje’ HITNO SE OGLASIO DESINGERICA ZBOG saopštenja ministarstva u Crnoj Gori! Ova izjava će IZAZVATI BIJES JAVNOSTI?! Uputili apel: Oglasilo se crnogorsko ministarstvo zbog Desingericinog nastupa TOTALNI FIJASKO! Pjevačima masovno otkazuju nastupe na moru! Samo jedno estradno ime DOMINIRA nastupima MILAN TAROT IZVEO RITUAL ZA PARE, SREĆU I USPJEH! Nasred studija URLAO, a zbog ovog pokreta se MREŽE USIJALE! Sale Lux u D Cast-u o ZLOČINU KOJI JE POČINIO: “Odjednom čovjek pada, upada murija…” EKSKLUZIVNO! Tea Tairović UHVAĆENA SA DEČKOM U CRNOJ GORI! Evo šta rade kada KAMERE NE SNIMAJU Drama u rijalitiju “Život sa dvije žene”: Memo uveo Janu u Elmedinov stan, odmah je nastao haos! Intervenisala i policija JANJUŠ SE JAVNO OBRATIO ANELI?! Njegova objava zbunila sve, šta mu ovo, sada, znači?! (FOTO) “SIGURAN SAM DA ANITA VOLI ŽENE!” Filip Car otkrio da je Stanojlovićka HTJELA DA SE UBIJE? OVAKO JE IZGLEDALA ALIS ADAKTAR PRIJE SVIH PLASTIČNIH OPERACIJA! Majka Adama Adaktara totalno neprepoznatljiva! (FOTO) Nove fotke omiljenog Bali-bega s plaže šokirale su obožavateljice RAT MAJE I CARA! Prijetnje lede krv u žilama, nastao haos! (FOTO)

Žene širom svijeta uzdišu za njim: Bosanka se ‘budi’ pored Bali-bega

Objavio: RHT
11/03/2024 4:50 PM

Bosanka se ‘budi’ pored Bali-bega

Pjevačica koja potiče sa naših prostora Elma Hrustić godinama živi u Istanbulu. Tamo je uspjela da se izgradi u muzičkom i poslovnom svijetu.

Bosanka se ‘budi’ pored Bali-bega/ Foto: Instagram

Ono što je mnoge posebno zainteresovalo je što je komšinica najtraženijem glumcu Buraku Ozdživitu. Žene širom svijeta uzdišu za njim, a ona ima privilegiju biti pored njega.

– Za Buraka imam samo riječi hvale. On je običan dečko iz komšiluka, ali većina turskih glumaca žive obične živote – kaže ona.

Elma Hrustić je posljednjih dana zainteresirala i turske reditelje iz filmske produkcije. Naime, oni je žele u svom dokumentarcu o Balkanu, gdje bi bila partnerka popularnom turskom glumcu kojeg viđamo i na našim malim ekranima.

Pjevačica još uvijek razmišlja jer, kako kaže, želi da se posveti snimanju novih pjesama. Posebno će biti zanimljivo jer će se naći i neka poznata turska imena iz svijeta muzike, piše najportal.

Jedno je sigurno da kolege i mnogi obožavaoci s nestrpljenjem očekuju njene nove muzičke projekte. Ko zna, možda Elma dovede i svoga komšiju Buraka Ozdživita u Sarajevo.

Čitajte i ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Memo pokušao ublažiti veliku tugu u Gornjoj Višnjici! ZATEKAO HAOS! (VIDEO)

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se isčekuju nestrpljivo iz dana u dan.

Šok u Gornjoj Višnjici

Nad Gornju Višnjicu nadvili su se tmurni oblaci, iako je danas prvi dan svetog mjeseca ramazana.

Velika tuga pokušao je ublažiti naš voditelj Sulejman Memo Haljevac, ali zatekao je haos.

Šok u Gornjoj Višnjici.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS