calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Janjuš konačno otkrio sve svoje planove sa Aneli! POTKAČIO MAJU

Objavio: RHT
11/03/2024 11:30 AM

Janjuš potkačio Maju!

Marko Janjušević Janjuš prošao je kroz težak period, ali je odlučio da se pomiri sa Aneli Ahmić i nastavi ljubavne igrarije sa njom.

Foto: Printscreen

S druge stranem, svoju bivšu veliku ljubav Maju Marinković stavio na stub srama.

– Aneli i ja smo dobri, raskidali smo i mirlil se, ali nije to ni prvi ni posljednji put da to radimo. Ja bez nje ne mogu, a i ona meni kaže svašta. A i ja njoj. Često ja kažem ono što ne mislim. Ja sam nju mnogo idealizovao. Najprije ta ljubomora, mene to načisto izludi. Smetaju mi neke stvari kod nje i ja burno reagujem, ja osjetim mnoge stvari, ali i prećutim iste. Pustiću vrijeme da pokaže sve – rekao je Janjuš pa dodao:

– Ne treba da se svađamo, mi moramo da vodimo računa, a vidjećemo kako će biti napolju, bolje da ćutimo. Jako joj zamjeram nesigurnost u odgovorima – dodao je Janjuš, a onda progovorio o Maji Marinković i odnosu sa njom.

Janjuš potkačio Maju!

Foto: Printscreen Instagram

 Maja želi da je navuče, a ja na sve načine pokušavam da je odvojim od toga. Nju treba da zanimamo mi, a ne publika – istakao je Janjuš.

Onda je on, kao i po običaju, objasnio da mu je Maja sve bliža, jer želi da mu rasturi vezu. Međutim, on se drži čvrsto na nogama i ne dozvoljava joj ništa. Ne želi sa njom ni da razgovara, a to savjetuje i Aneli, koja često nasjeda na Majine provokacije.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS