calendar

Sreda 26. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PIKSI VIŠE NEĆE BITI SELEKTOR SRBIJE! Stojković PLAĆA CEH zbog neuspjeha! Ovo su detalji otkaza Neobičan prizor na Vlašiću: Sitni led stvorio efekat snježnog pokrivača “Aneli je LAŽOV?! Nisam Janjuševa krofnica!” Ekskluzivno! Ana Jovanović OPLELA po Ahmićki i Janjuševiću! (VIDEO) LUNA PODIJELILA SRETNE VIJESTI! Radost u domu, čestitke stižu sa svih strana (FOTO) Srbija na nogama: Mediji objavili vijest koju čekaju svi Buran ljubavni život Milice Pavlović: Upoznajte najveću ljubav “seksi senjorite” “CAR JE ZAKLINJAO DIJETE U STOMAKU!” Dejan BRUTALNO “On je DEBEO I LIJEN! “Filip žali što se Dalila udaje!” Ko je kralj sreće u horoskopu? Ovaj znak privlači sreću kao magnet u životu BACITE ŠAMPON ZA SUHO PRANJE KOSE: Postoji bolji način, ovaj trik čini čuda za masnu kosu! Teodora Džehverović puca od seksepila: Pjevačica u provokativnom izdanju mami uzdahe jačeg spola Bio je strašan fudbaler, ali seljak! Proročke riječi Ace Lukasa o Draganu Stojkoviću Piksiju MILI IMA NAJZGODNIJU SUPRUGU NA ESTRADI: Zaljubio se u nju na prvi pogled, a ona izgleda BOMBASTIČNO! (FOTO) Sarajevo: Nevrijeme u Starom Gradu napravilo priličnu štetu, drvo sa Žute tabije palo na ulicu Hoće li Đoković na kraju zaigrati na Vimbldonu: Sutra će mnoge stvari biti jasnije “TO JE BOLESNO!” Ekskluzivno! Ana Jovanović PRIZNALA da li je bila u VEZI sa Bilalom?! (VIDEO) OGLASIO SE OTAC MALE DANKE ILIĆ: Nadam se da će sve izaći na vidjelo vrlo brzo!

VELIKI GAF! Madona se na koncertu obratila osobi u invalidskim kolicima: Zašto sjediš?! (VIDEO)

Objavio: RHT
11/03/2024 9:00 AM

VELIKI GAF!

Pop ikona Madona (Madonna) napravila je veliki propust na jednom od svojih posljednjih koncerata u Los Anđelesu.

Foto:  Instagram

Naime, jednog od fanova iz publike ismijavala zbog toga što sjedi tokom njenog performansa. A bila je riječ o osobi s invaliditetom koja je sjedila u kolicima, ali to zvijezda nije uočila na vrijeme te mu se javno obratila.

VELIKI GAF!

“Zašto sjediš tamo dolje? Zašto sjediš?”, upitala je Madona prije nego što je otišla do kraja pozornice kako bi bolje vidjela i poslušala fana.

https://www.tiktok.com/embed/v2/7344316870490705184?lang=hr&referrer=https%3A%2F%2Fwww.klix.ba%2Fmagazin%2Fshowbiz%2Fmadonna-na-nastupu-prozvala-osobu-u-invalidskim-kolicima-zasto-sjedis%2F240310067

Ona je ubrzo shvatila da je napravila propust i izvinila se za sve što je rekla, a njen propust je ubrzo i podijeljen na društvenoj mreži TikTok, koji je prikupio više od milion pregleda za samo jedan dan.

“Oh, dobro. Politički nekorektno. Žao mi je zbog toga. Drago mi je da ste ovdje”, poručila je Madona.

Turneja “Celebration Tour”

Nastup, koji se održao u četvrtak u Los Anđelesu, u sklopu je njene posljednje turneje pod nazivom “Celebration Tour”. Ova turneja započela je u oktobru prošle godine i završit će 26. aprila ove godine, nakon što je odgođena zbog bakterijske infekcije koja joj se dogodila krajem juna prošle godine.

Podsjećamo, Madona je nedavno javno govorila o svom zdravstvenom stanju i danima kada je bila u induciranoj komi. Naime, ona je tada otkrila kako je prilično sigurna da je imala bliski susret sa smrću.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS