calendar

Četvrtak 5. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U Sarajevu promoviran singl i spot “Putnik bez adrese”: KOLEGE SVIM SRCEM UZ ARMINA BIJEDIĆA Otkazan koncert Miroslava Škore u BiH zbog bezbjednosnih razloga LUPIO JOJ ZABRANU: Rada Manojlović otkrila da je Milan Stanković imao poseban zahtjev za nju VELIKI POVRATAK ĐOGANIJA U RIJALITI: “LUNA JE SADA SAZRELA…” Najbolji od najboljih otišao u legendu u 71. godini: I NEBO JE TADA PLAKALO ZA SAFETOM Komemoracija i sahrana Bori Đorđeviću u rodnom gradu: SUTRA DAN ŽALOSTI U ČAČKU! Pucnjava u centru Minhena: Policija usmrtila napadača, u zraku i policijski helikopter Armin Bijedić: „Putnik bez adrese“ sigurno korača ka vrhu muzičke scene ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Svađa zbog Fatiminog obraza: Elmedin ne da na svoje! HAOS (VIDEO) POLICIJA PRONAŠLA LABORATORIJU ZA UZGOJ MARIHUANE! Vrijednost opreme oko 150.000 eura (FOTO) Horor šala: Ljudi se oduzimaju od straha, snimak ima šest miliona pregleda Ulazimo u period nestabilnog vremena: Toplo uz pljuskove Dnevni horoskop za četvrtak, 5. septembar 2024: Ovnovi su danas odlučni i energični, Lavovi da iskoriste dan za pomirenje, Strijelac u sukobu, a Vi? Učenik (14) iz automatske puške pucao u školi i UBIO ČETVERO “NISAM OTIŠLA OCU NA SAHRANU, NISAM MU NI SVIJEĆU UPALILA! Govorili su da sam p*der i da sam nastrana” Kiki Star ekskluzivno u emisiji “SHOWBLIZ” Kad kazaljke se poklope: U 4,04 SKAČI OD SREĆE, U 6,06 – POMIRENJE, U 3,03 ZAMISLI ŽELJU

ŽIVOT SA DVIJE ŽENE! Elmedinova sultanija Jana ZAVRŠILA u bolnici! Fatima se ne smiruje

Objavio: RHT
10/03/2024 3:00 PM

Fatima se ne smiruje

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se isčekuju nestrpljivo iz dana u dan.

Foto:Printscreen Hype TV BiH

Fatima samuje u Gornjoj Višnjici

-Kao što vidite, ja sam sama. Nisam mogla više spavati jer Jana nas je probudila oko 3 sata. Bolio je mnogo stomak, počela je da KRVARI, pa je Elmedin odvukao doktoru. Nadam se da će sve biti u redu!

-Žao mi je, neka je živa i zdrava. Valjda će oni uskoro doći. Trebala bih Elmedinu napraviti da jede, a i Jana mora da jede. Možda neka supa, dobro će joj doći. Kasnije može šta god hoće, kafa, čaj….

Čula sam se sa Elmedinom

-Ona mora da spava. Elmedin je mnogo tužan, plače. Može misliti ko god šta hoće,ali meni je žao. Mi ipak živimo skupa. Javit ćemo se možda kad dođe Elmedin. Ja sam isto prošla prije nekih mjesec dana, shvatam kako joj je.

-Čekamo papire i krećemo. Ti joj spremi sve.-rekao je Elmedin

-Tako je trebalo biti, neću da se sekiram, nastavio je on.

-Tako je zapisano!

Nezapamćena pažnja

Naš rijaliti privukao je nezapamćenu pažnju u regionu, tako da publika željno iščekuje svaku novu epizodu njenih ljubimaca. Nema sumnje da ćemo i narednih dana gledati ekskluzivne i interesantne dogodovštine iz Gornje Višnjice, koja je preko noći došla u centar regionalne javnosti.

Fatima se ne smiruje

Sve o Janinom oporavku, obavezno pogledajte u videu ispod:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS