calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota! Neugodan trenutak na aerodromu: Vjetar podigao haljinu Lauren Sanchez i sve otkrio KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! MAJA I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada nije uradio do sada! LJUBAVNI ŽIVOT U CENTRU PAŽNJE Tri godine od okrutnog ubistva Alme Kadić u Sarajevu: Suprug joj pucao u potiljak, sistem je nije zaštitio ŠA NAPUSTIO BIJELU KUĆU: Upao Mioni u toalet i napravio haos Iako pruge mnogi izbjegavaju: Novi modni trend na pomolu Ovo su najsrećniji dani u julu za svaki horoskopski znak “BILA SAM JAKO LOŠE!” Rada Vasić se oporavlja! Otkrila detalje BORBE SA RAKOM pa istakla: VIŠE SE BRINEM ZA RADETA! Aneli iznijela teške optužbe na Janjušev račun! STRAŠNI DETALJI Stanija i Asmin se BAŠKARE NA OBALI MORA! Skup šampanjac, večera, ruža: Ne mare za NEPRIJATELJE (FOTO) ČAK 14 TAKMIČARA JUTROS UDARENO PO DŽEPU U RIJALITIJU!

MISTERIJE ALEKSANDRE MLADENOVIĆ! Prate je SPEKULACIJE, još uvijek šuti o navodnoj trudnoći (FOTO/VIDEO)

Objavio: RHT
10/03/2024 1:30 PM

MISTERIJE ALEKSANDRE MLADENOVIĆ!

prate je misterije i spekulacije
Foto: Printscreen Instagram, Prate je misterije i spekulacije

Pjevačica, Aleksandra Mladenović, izazvala je veliku pažnju kada je danas stigla na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu.

Naša ekipa novinara bila je tamo da zabilježi ovaj trenutak.

Iako je uobičajeno da pjevači stignu na aerodrom vidno umorni, većina je raspoložena za razgovor sa pripadnicima sedme sile, Aleksandra je stigla s nastupa vidno bolesna i pod temperaturom.

Misteriozna o trudnoći

Ona je izašla iz aerodromske zgrade a ispred je dočekao nepoznati mladić u bijesnom automobilu. Identitet mladića ostaje nepoznat, što je dodatno podstaklo spekulacije.

Novinari su pokušali da saznaju više o Aleksandrinoj trenutnoj situaciji, uključujući i navode o navodnoj trudnoći, ali je ona ostala misteriozna i nije davala nikakve izjave na tu temu.

prate je misterije i spekulacije
Foto: Hypetv, Prate je misterije i spekulacije

Da li su ovo samo pripreme

Podsjetimo, nedavno smo pisali o Aleksandrinom talentu u kuhinji.

Pjevačice i kume Aleksandra Mladenović i Vanja Mijatović, često na svom instagram profilu dijele snimke iz svog privatong života. Naime, ovog puta Alenksandra je na svom Instagramu podijelila Vanju kako ručno mijesi tijesto.

Zato je jedva čekala da ugrabi slobodan dan i krene u akciju – na degustaciju kumine pite, kao i da vidi uživo kako se ona priprema, a sve to je objavila na svom Instagram storiju.

-Kumi, šta se sprema? – pitala je Aleksandra Vanju Mijatović, a ona joj je ponosno odgovorila:

-Spremam pitu za moju kumu specijalno, pošto je izrazila želju da proba moju pitu. I evo, vidimo se uskoro.

.

Aleksandra nije skrivala nestrpljenje da proba preukusno napravljenu pitu:

Jedva čekam – rekla je Aleksandra.

Nakon miješenja i pečenja sjajan rezultat našao se na trpezi.

-I stigla je kumina najljepša pita – poručila je Aleksandra uz fotografiju specijaliteta.

Takođe podsjetimo, Aleksandra Mladenović nedavno je doživjela pakao kada je tadašnjeg dečka Stefana prijavila policiji. Pjevačica se neko vrijeme totalno povukla iz medija, a svremena na vreme kružile su priče da je bivšem ipak sve oprostila i da su ponovo zajedno.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS