calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari

Poznati bh. pjevač bio na korak do smrti: Zbog krvarenja iz nosa priključen na aparate

Objavio: RHT
09/03/2024 10:00 PM

Pjevač na korak do smrti

Životni putevi su čudni i nepredvidivi. Čovjek nekad bude na vrhu, pa opet na dnu, bude sasvim zdrav, a desi se, da se preko noći nađe u bolnici.

Pjevač na korak do smrti/ Foto: B.Š.

Tako se upravo desilo sa poznatim pjevačem Mujom Isanovićem. Mujo se oduvijek bavio sportom, nije nikada konzumirao alkohol cigarete, a o opojnim sredstvima da ne govorimo. Mnoge njegove fanove i prijatelja iznenadila je vijest da se nalazi u bolnici u njemačkom gradu Dortmundu.

Krvarenje

Krenuli smo tragom te vijesti i posjetili Muju u bolnici. Zatekli ga u bolničkom krevetu, priključenog na raznorazne bolničke aparate. Veoma nam se obradovao posjeti, kojoj se, kako je rekao, ni u snu nije nadao.

Foto: B.Š.

– Sve se desilo veoma brzo. Dobio sam iznenadno krvarenje iz nosa, jednom, pa drugi put. Prije toga sam imao pomalo otežano disanje, ali ništa ozbiljno. Nakon što sam po drugi put dobio krvarenje iz nosa, odmah sam otišao kod naše poznate doktorice Mezetović, koja je baš poznata i priznata u Njemačkoj. Ona me odmah uputila u Gradsku kliniku Dortmund. Ljubazno osoblje me odmah prihvatilo. Dok sam se okrenuo našao sam se u operacionoj sali, gdje su mi ugradili dva stenta, kaže za najportal.

– Od šoka ni sam nisam znao šta me snašlo. Tek kada sam se probudio, došao malo sebi, shvatio sam da sam možda bio na korak do smrti. Na svu sreću sve se završilo dobro. Onda sam opet imao veliku brigu, a to su moje sestre u Sarajevu. One nipošto nisu smjele saznati od drugih šta mi se sve izdešavalo. Odmah sam ih nazvao, objasnio da nije sve tako loše. Zbog njih sam objavio sliku na FB da vide da sam živ. E, onda su počeli telefonski pozivi, znanih i neznanih. Ja im se svima od srca zahvaljujem. Čovjek tek kada završi u bolnici uvidi koliko zaista ima prijatelja i dragih poznanika.

Suza u oku

Mnoge kolege su mi pisali, zvali, poput drage Sanje Maletić, Asima Bajrića, Mileta Kitića, menadžera Hilme Peljte i mnogih drugih. A, moja supruga Rada mi je najveća podrška. Opet ću ja ako Bog da na noge, pa malo sport, pjesma… Jednostavno, bez pjesme ne mogu, ali zdravlje je najpreče – rekao nam je Isanović, koji nas je ispratio sa suzom u oku.

Muji želimo brzo ozdravljenje i što skoriji izlazak iz bolnice, da opet bude onaj stari veseljak.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS