calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

“DODIRIVALA SE I SNIMALA DOK MAMA I TATA SPAVAJU” Anđela slala eksplicitne klipove muškarcima sa kojima nije imala NIŠTA! Tara je urnisala: “Šalješ pa kukaš što svi gledaju”

Objavio: RHT
09/03/2024 2:29 PM

“DODIRIVALA SE I SNIMALA DOK MAMA I TATA SPAVAJU”

Anđela Đuričić našla se u centru skandala kada je nakon otkaza na televiziji Hype udarila na same čelnike, što joj nije strano budući da je za sramotu svoju u rijalitiju krivila i čelnike Pink televizije.

foto: instagram/printscreen

Hype televizija objavila je video snimak Anđele koja planira samoubistvo u rijalitiju, u koji je navodno trebalo da uđe 8. decembra. Tragičan događaj navodnog samopovređivanja. Koji je proračunato planirala pred izbore, trebalo je da se dogodi 10. decembra. Kada bi navodno tada “zatvorila” rijaliti koji joj je “uništio život”. U istom čelnike naziva ub*cama.

U medije je dospio i snimak Anđele koja “puši bananu”, oblizuje se i istu bananu drži kod svoje pozadine u očigledno video pozivu.

Međutim, sada je Tara Simov ponovo prokomentarisala blamantno stanje Anđele Đuričić. Koja apeluje da se ne dijele eksplicitni snimci.

Da stvar bude gora, ona koja je iste slala, sada “kuka” što ih je slala i što je to neko drugi video.

Kako je Tara navela, snimke koje je slala Anđela čak nije slala muškarcu sa kojim je intimna:

Foto: instagram “dodirivala se i snimala” anđela đuričić, tara simov
Foto: instagram “Dodirivala se i snimala”

Ne kapiram što fotografišete svoje vagine i analne otvore i onda kukate što svi dobiju te iste slike? Ne umijete da se vidite s nekim ko Vam se dopada. Nego morate u sobi dok mama i tata spavaju da se dodirujete, slikate i snimate, a onda tražite zaštitu, od koga, sebe?” napisala je Tara i dodala:

Dodirivala se i snimala tara simov anđela đuričić foto instagram
Foto: instagram “dodirivala se i snimala”

Pritom da se razumijemo, niste slale svojim muževima i švalerima. Nego ljudima sa kojima nemate ništa, niti su Vam dali povoda da im takve stvari šaljete.” – napisala je Tara i dodala:

“Al ‘ajde da potpišemo peticiju da kad se žena sama eksploatiše, da svi odu u zatvor jer je ona fulja”.

Foto: instagram

A u kojoj se zemlji Anđela zalaže za to jer nije državljanin Srbije? Ne znam ni ko joj dopušta da toliko vremena boravi u Srbiji. Bez prijavljenog boravka. Izgleda da za Anđelu ne važi zakon…?” – upitala se Simov koja je izrevoltirana. Nakon što je Anđela prije nekog vremena javno pominjala njeno dijete na TikTok lajvu prozivajući je nemajkom.

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS