calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

Porodila se supruga Ognjena Amidžića primljena u bolnicu!

Objavio: RHT
09/03/2024 10:00 AM

Porodila se supruga Ognjena Amidžića

Poznati par je mislio da će dobiti djevojčicu, ali se Mina porodila u jutarnjim satima i na svijet donijela dečaka.

Mina Naumović, supruga poznatog voditelja Ognjena Amidžića, sinoć je stigla u bolnicu, a mediji tvrde da je porođaj predviđen za rane jutarnje sate.

Supruga Ognjena Amidžića

Supruga Ognjena Amidžića Foto: Printscreen Instagram

Prema navodima, sam voditelj je lično doveo Minu u bolnicu, dok je ona spremna za dolazak njihove kćerkice na svijet. Ime naslednice još uvijek nije javno otkriveno.

Par je, podsjetimo, izgovorio sudbonosno “da” u tajnosti, daleko od očiju javnosti, u prisustvu samo najbližih. Ova vijest potvrđena je kasnije i od strane voditelja.

Foto: Printscreen Instagram

“Istina je, vjenčali smo se. Željeli smo da to bude bez buke i da taj čin ostane samo za nas. Mi smo već živjeli brak, sada je samo i na papiru. Ja sam želio da se Mina preziva kao ja i sada nosi moje prezime, to što je ostavila na Instagramu i svoje – to vas laže, da znate (smeh),” rekao je Ognjen za “Blic”.

Mina otkrila detalje

U svojoj nedavnoj objavi na društvenim mrežama, Mina je otkrila detalje o svojoj budućoj ulozi majke, ispisujući emotivne redove o svom i Ognjenovom nestrpljenju da dočekaju svoju ćerkicu.

“Ja ću roditi kćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja vjerovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću sretna. Moja će kćerka biti šta poželi sebi samoj, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvijezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvijek tamo gde je ona,” napisala je Mina.

Dok javnost s nestrpljenjem iščekuje dolazak njihove naslednice, Ognjen i Mina se pripremaju za novo poglavlje u svom životu, puni ljubavi i uzbuđenja zbog dolaska bebe.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS