calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVE JE BILO DIO PODMUKLOG PLANA! Samo on je znao taktiku Asmina i Aneli! SADA IH JE RASKRINKAO! VELIKI SKANDAL: Amerikanci se dopingovali, SAD sve zataškale Historijska Londra Palace Venezia otvorila svoja vrata Amar Gile: Puno mi je srce! “Iskreno, malo sam pogubljen, ali…” ZOLA VAN SEBE ZBOG POMIRENJA IVANA I MILJANE: Upustio se u žestoku borbu (FOTO) PROCURILE INFORMACIJE IZ STANA MIONE I ŠA! Skandalozno, porodica pjevačice u haosu!? Broj mokrenja na dan otkriva stanje vaših bubrega ZAPROŠENA FOLK DIVA DRAGANA MIRKOVIĆ: “Rekla je da, prihvatila je i prsten” (FOTO) OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge …

JANJUŠ VAN SEBE ZBOG BIVŠE ŽENE! Kuka i jeca na sav glas: “Meni se desilo NAJGORE”

Objavio: RHT
07/03/2024 7:40 PM

Janjuš van sebe zbog bivše žene!

Marko Janjušević Janjuš je tokom emisije koju je vodila Maša Mihailović objasnio da li očekuje da se njegova bivša supruga Ena Senić i kćerka Kruna Janjušević druže sa njegovom sadašnjom djevojkom Aneli Ahmić.

Njegov stav je došao neposredno nakon što je bio izvoltiran stavom Aneli koja je njihov zajednički odnos uporedila sa njenim odnosom koji je imala sa Asminom Durdžićem. 

Photo: Printscreen Instagram, Janjuš van sebe zbog bivše žene!

Poznati bivši košarkaš nije krio svoj stav o ovoj temi. 

– U mom odnosu niko ništa ne priča loše, zato sam rekao da ne može da se porede – rekao je Janjuš.

– Aneli je rekla bliži mi se rođendan. Meni se desilo najgore. Ja izašao napolje bio sa svojom kćerkom kad je najgore bilo, ona će uvijek biti moja kćerka. Ja imam 38 godina, moja kćerka će uvijek znati sa kim sam. Meni je žao što moja partnerka neće imati dobar odnos sa mojom bivšom ženom, jer ona nikoga neće moći da prihvti, što je normalno. Zamisli da moja žena brani da idemo negdje svi zajedno. Ili da moje dijete ne prihvati moju partnerku, to su jako teške stvari. Ja ne mogu da objasnim koliko je teško jer imamo djecu – rekao ne Janjuš.

Ispod video snimka su se pojavili brojni komenatri koji su podržali Enu, a brojni komentatori su vrijeđali Janjuša i Aneli.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS