calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

PREMIJERA: “SAMA SAM BIRALA”, NOVA PESMA RUŽE RUPIĆ!

Objavio: RHT
15/12/2021 12:15 PM

Mlada pevačica Ruža Rupić izdala je danas svoj drugi singl “Sama sam birala”.

Ovo je Ružina druga pesma od kada je ekskluzivac “HYPE” produkcije. Ruža se vratila starom dobrom pop-folk zvuku po kom je prepoznatljiva.

 

Pesma “Sama sam birala” je samo nastavak saradnje sa najvećim menadžerom i producentom na ovim prostorima Sašom Mirkovićem.

Saša kao čelni čovek “Hype ” produkcije već neko vreme pažljivo bira mlade izvođače sa kojima želi da radi i u kojima vidi potencijal a Ruža Rupić je svakako jedna od njih.

Čitava njihova saradnja počela je pred par meseci singlom “Habibi” a nastavila se današnjem izdanju “Hype” produkcije koje možete čuti na HYPE MUSIC Jutjub kanalu.

Ruža polako ali sigurno posle niza uspešnih pesama grabi ka vrhu gde i pripada.

AUTOR: hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS