calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

LEČIĆ TRAŽIO IZVINJENJE OD ANĐELE! Obratio se glumici dan nakon suđenje: Nisam je tužio što je odbila da radi…

Objavio: RHT
07/03/2024 4:00 PM

LEČIĆ TRAŽIO IZVINJENJE

Branislav Lečić progovorio o tužbi koju je podnio protiv Anđele Jovanović, dan nakon prvog ročišta!

Foto: Ilustracija/Hypetv

Glumac je gostovao na jednoj srpskoj televiziji, gdje je govorio o svom suđenju sa mlađom koleginicom Anđelom Jovanović.

Prvo pripremno ročište

Juče je održano prvo pripremno ročište, a suđenje je zakazano za 30. septembar.

Podsjetimo, Lečić je tužio Anđelu za povredu uvrede i časti, nakon što je odbila da snima scene sa njim u seriji “Radio Mileva”. Poslije toga njegovu ulogu dobio Irfan Mensur…

Lečić je otkrio zbog čega se nije pojavio na ročištu.

 To je takozvano pripremno ročište, tako da ja nisam ni pozvan – rekao je na početku.

– Da si povukao tužbu ništa od ovoga ne bi bilo – konstatovao je voditelj.

– Nele Karajlić mi je iz najbolje namjere ponudio da se angažujem i da stigmu koja me prati u slučaju Danijele u poslu prevaziđemo time što treba da igram. Ja sam to prihvatio, potpisao ugovor, naučio tekst i bio spreman. Čitavih 20 dana se znalo da ću ja to da igram u toj seriji i onda, noć pred snimanje, dobijam informaciju da ne mogu da snimam. Tačnije rečeno, Anđela je odbija da tu scenu snima sa mnom – istakao je Lečić.

 Svako ima pravo na izbor, tu nema nikakvog problema. Svako od nas i bira, to mi dobro znamo kao glumciTo je minimum poštovanja kad već nešto uradite, kad dođete pred svršen čin, objavite i u javnosti da to radite, kako onda da objasnite da to ne radite?

Lečić traži izvinjenje

– Ja ne znam šta se dešavalo između nje i produkcije. Izvinjenje od produkcije sam dobio i to je ono zbog čega ne mogu da zamerim Neletu ništaOni nisu ni hteli da kažu da je ona, ali se to saznalo vrlo brzo. Hteli su da se zaštite. Na kraju krajeva, kad se produkcija izvinila ja sam to i oprostio i nisam ponudio nikakvu tužbu, ali kad sam tražio da se ona izvini… Pa za profesionalni odnos prema poslu, ne može kad je sve objavljeno, potpisano, naučena uloga, nekoga da sprečiš da radi. Nisam je tužio zato što je odbila da radi sa mnom, to je pravo svakog, mi svi biramo s kim ćemo da radimo – istakao je Lečić.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS