calendar

Četvrtak 5. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U Sarajevu promoviran singl i spot “Putnik bez adrese”: KOLEGE SVIM SRCEM UZ ARMINA BIJEDIĆA Otkazan koncert Miroslava Škore u BiH zbog bezbjednosnih razloga LUPIO JOJ ZABRANU: Rada Manojlović otkrila da je Milan Stanković imao poseban zahtjev za nju VELIKI POVRATAK ĐOGANIJA U RIJALITI: “LUNA JE SADA SAZRELA…” Najbolji od najboljih otišao u legendu u 71. godini: I NEBO JE TADA PLAKALO ZA SAFETOM Komemoracija i sahrana Bori Đorđeviću u rodnom gradu: SUTRA DAN ŽALOSTI U ČAČKU! Pucnjava u centru Minhena: Policija usmrtila napadača, u zraku i policijski helikopter Armin Bijedić: „Putnik bez adrese“ sigurno korača ka vrhu muzičke scene ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Svađa zbog Fatiminog obraza: Elmedin ne da na svoje! HAOS (VIDEO) POLICIJA PRONAŠLA LABORATORIJU ZA UZGOJ MARIHUANE! Vrijednost opreme oko 150.000 eura (FOTO) Horor šala: Ljudi se oduzimaju od straha, snimak ima šest miliona pregleda Ulazimo u period nestabilnog vremena: Toplo uz pljuskove Dnevni horoskop za četvrtak, 5. septembar 2024: Ovnovi su danas odlučni i energični, Lavovi da iskoriste dan za pomirenje, Strijelac u sukobu, a Vi? Učenik (14) iz automatske puške pucao u školi i UBIO ČETVERO “NISAM OTIŠLA OCU NA SAHRANU, NISAM MU NI SVIJEĆU UPALILA! Govorili su da sam p*der i da sam nastrana” Kiki Star ekskluzivno u emisiji “SHOWBLIZ” Kad kazaljke se poklope: U 4,04 SKAČI OD SREĆE, U 6,06 – POMIRENJE, U 3,03 ZAMISLI ŽELJU

ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan se konačno vratio kući! Jana tužno pita za treću (VIDEO)

Objavio: RHT
06/03/2024 9:19 PM

Sultan se konačno vratio kući

Foto: Hype

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se isčekuju nestrpljivo iz dana u dan.

Visinske pripreme

Sultan iz Gornje Višnjice konačno se vratio kući, gdje je “nakon visinskih priprema” prvo pojeo četiri zvrka.

Jana tužno pita za treću…

Pogledajte video-snimak na našem Youtube kanalu:

Podsjetimo, prethodnih sedmica, poslije žestokih napada na glavu kuće iz Gornje Višnjice, Elmedin je otišao u policiju i prijavio sve one koji su vrijeđeli njega i njegovu porodicu na društvenim mrežama. Nakon što je dao izjavu svim hejterima je poslao jasnu poruku.

-Sve sam snimio i sve dokaze prikupio- poručio je Elmedin.

Posjeta policije

Sve je predao nadležnim organima koji su poduzeli sve da se napadi zaustave.

Elmedin je nakon posjete policiji i prijave koju je podnio zbog niza uvreda i stresnih situacija odlučio da odmori od svega… Spakovao je svoje stvari i na nekoliko dana otišao iz Gornje Višnjice, a društvo mu pravi Arnel.

Kako bi smirio Janu i Fatimu, poručio im je da budu jake i da ne plaču…

– Moram odmoriti od svega i idem u šator. Ponio sam sve to treba, a ne želim da Jana i Fatima budu uzmenirene – poručio je.

Nezapamčena pažnja

Naš rijaliti privukao je nezapamćenu pažnju u regionu, tako da publika željno iščekuje svaku novu epizodu njenih ljubimaca. Nema sumnje da ćemo i narednih dana gledati ekskluzivne i interesantne dogodovštine iz Gornje Višnjice, koja je preko noći došla u centar regionalne javnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS