calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Vimbldon bruji o novoj zvijezdi koja je bogatija od Đokovića, Federera…. “ŠTA JE ONO MAJI IZMEĐU NOGU…” Šok fotografija kruži društvenim mrežama Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju

IMA SE MOŽE SE! Lepa Brena iskoristila pauzu od nastupa, pa se pohvalila sa brodićem od šest spavaćih soba (FOTO)

Objavio: RHT
12/04/2021 11:00 AM

Godinu dana pauze i odmora je iskoristila na najbolji mogući način.

Lepa Brena-Foto:Printscreen/Instagram

Pevačica Lepa Brena voli da krstari Jadranom, pa je u Budvu usidrila svoju novu jahtu.

– To je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba, rekla je pevačica i dodala:

– Nije to bio poklon samo za naše duše, želeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija. Nismo mogli da se družimo, mogli smo makar da plovimo. Tako da sam imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam zaista želela, da plovim i da sam na vodi.

Lepa Brena i Boba Živoinović-Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica se osvrnula i na prodaju granda, koja posle 18 godina nije u njenom vlasništvu.

– Grand je naše dete. Poraslo je, odraslo. Bio je trenutak i takav poslovni dogovor. Bez obzira što nismo u vlasničkim odnosima, uvek ću ostati da radim i sarađujem s Grandom jer to je nešto meni blisko, a u toj kući se osećam kao u svom domu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS