calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Htjela sam da GAĐAM Dejana Dragojevića!” Sandra Rešić ogolila dušu: “PLAKALA SAM ZBOG NJEGOVIH RIJEČI!” U Sarajevu uhapšen penzioner (86) koji je dilao drogu Vimbldon bruji o novoj zvijezdi koja je bogatija od Đokovića, Federera… “ŠTA JE ONO MAJI IZMEĐU NOGU…” Šok fotografija kruži društvenim mrežama Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM!

EKSKLUZIVNO ZA HYPE “HVALA NA PODRŠCI!” Sajsi MC se ZAHVALILA Saši Mirkoviću jer joj je PRVI PRUŽIO RUKU usred SKANDALA

Objavio: RHT
06/03/2024 3:01 PM

EKSKLUZIVNO ZA HYPE

Reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, našla se na meti brojnih kritika nakon glasanja na finalu “Pesme za Evroviziju”.

Nakon što je Teya Dora proglašena za predstavnika Srbije na Evroviziji, sve oči bile su uprte u Mariju Šerifović i Sajsi.

Foto:ATA images/ Saša Mirković, Sajsi MC, ekskluzivno za Hype
Foto:ATA images/ Saša Mirković, Sajsi MC, ekskluzivno za Hype

Sajsi je maksimalni broj bodova dala upravo Teya Dori, dok su glasovi za Breskvicu izostali.

EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE ZA HYPE TELEVIZIJU

Sajsi MC je donijela doluku da se ne oglašava za medije, nakon skandala kada je dobila i pregršt prijetnji, ali se zahvalila na riječima podrške direktora Hype televizije, producenta i menadžera, Saše Mirkovića:

“Hvala vam puno na podršci , mnogo volim Hype redakciju. Super ste ekipa!”, rekla je Ivana ekskluzivno za Hype tv.

PRIJETNJE SAJSI MC: SAŠA MIRKOVIĆ PONUDIO POMOĆ

Ovim povodom hitno se oglasio vlasnik i direktor Hype produkcije, Saša Mirković.

-Kad god bude potrebna pomoć Sajsi MC, cijeli sistem Hype produkcije i televizije i moja malenkost joj stoje na raspolaganju – napisao je Mirković na svom storiju.

Mirković je ponovo džentlmentski, u svom prepoznatljivom maniru, stao u odbranu još jedne dame. DETALJNIJE ČITAJTE KLIKOM OVDJE.

Saša Mirković Sajsi MC Instagram printscreen/Hype tv/ ekskluzivno za hype
Saša Mirković Sajsi MC Instagram printscreen/Hype tv

Podsjetimo, Mirković se već oglasio povodom izbora srpskog predstavnika za “Evroviziju”.

Saša je takođe među prvima čestitao predstavnici Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji i poslao snažnu poruku:

-Kad se mi Borani dobro organizujemo, ima šanse da se pobijede i Supervizori. Nije svaki žiri lak za manipulaciju. Čestitam Teodora! – napisao je Mirković.

Olivera Kovačević POTVRDILA RIJEČI Saše Mirkovića: “BRESKVICA IMA TIM KRIMINALACA“

Olivera Kovačević je podržala riječi Saše Mirkovića.

Saša Mirković Olivera kovačević Foto:ATA images
Saša Mirković Olivera kovačević Foto:ATA images 27, februar, 2024, Beograd – Prvo polufinalno vece festivala “Pesma za Evroviziju ’24”, na kojem ce biti izabrano osam takmicara za finalno vece kada ce biti izabran predstavnik Srbije na takmicenju. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Olivera je svojom izjavom potrvdila riječi Saše Mirkovića, te na temu pobjednika za pjesmu Evrovizije Teya Dore, ali i Breskvice, kao drugoplasirane, prokomentarisala na vrlo sličan način kao i direktor Hype televizije. a detaljno na ovu temu pogledajte klikom OVDE.

SAJSI MC SE OBRATILA ADVOKATIMA – TRAŽI PRAVDU

 Krenule su da se šire neke laži, jako jako velike neistine za mene. Moram da apelujem na sve njih da ću morati pravno da reagujem. Pređene su sve granice, crvena linija je pređena i to se neće tolerisati. – rekla je ona na društvenoj mreži.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS