calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ŠTA JE ONO MAJI IZMEĐU NOGU…” Šok fotografija kruži društvenim mrežama Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor

“KRENULA JE NA MENE NOŽEM, PRETILA SAMOUBISTVOM”! Zola EKSKLUZIVNO za Hype iz Beča: Ovo je prava istina! Evo zašto se Miljana vratila u rijaliti

Objavio: RHT
05/03/2024 11:50 PM

“Krenula je na mene nožem”

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija nakon što je diskvalifikovan Lazar Čolić Zola.

“Krenula je na mene nožem”

Mediji su brujali o njihovom odnosu, a saznalo se i da je Miljana otišla kod Zole u Beč, gdje se Čolić nalazi od diskvalifikacije.

PRVO I JEDINO FOTO/Hypetv/youtube Lazar Čolić Zola Miljana Kulić
Krenula je na mene nožem /Hypetv/youtube Lazar Čolić Zola Miljana Kulić

Međutim, Miljana se vratila iz Beča i vratila i u rijaliti kada je počela javno da vrijeđa i psuje Zolu. Niko nije znao šta se zapravo dogodilo u Beču, do sad.

Bliznakinje Miljana i Nevena Arsić, novinarke i autorke, voditeljke emisije “ShowBLIZ” na Hype televiziji su odlučile da sa ekipom Hype tv odu u Beč.

Prvo i jedino oglašavanje Lazara Čolića Zole direktno iz Beča

Lazar je otkrio pravu istinu šta se dogodilo van kamera:

”Ona baš nije normalna. Zgadila mi se. Sramota me je zbog svega što je uradila” – rekao je Zola ekskluzivno za Hype.

Foto: Hype tv Lazar Čolić Zola
Foto: Hype tv Lazar Čolić Zola krenula je na mene

”U jednom trenutku mi je prišla sa velikim nožem i rekla mi da ga sakrijem, jer uskoro idemo na spavanje”. govorio je Zola.

Pored toga, Lazar je pričao da ga je zvala i Marija Kulić, kao i da su njihovi odnosi bili odlični pred Miljanin polazak za Beč.

”Nije mi žao što je Miljana abortirala. Ne dao Bog da smo se ostvarili kao roditelji. To bi sada bio pakao.” rekao je Zola.

NAJAVU INTERVJUA POGLEDAJTE ISPOD TEKSTA:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS