calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dvije pucnjave u Sarajevu: Policija na terenu, privedeno nekoliko osoba Maca Diskrecija: Mama me se odrekla, ne želi da čuje za mene, a ja sam postala mnogo slavna i bogata! Novi veliki uspjeh Borca: Banjalučani zaustavili Panatinaikos i osvojili prvi bod u Evropi Anđelu Đuričić čeka PAKAO? “Ona je BRUKA I SRAMOTA?!” Isplivale sve tajne “udisačice prdeža”? Upalio sam live da nekog usrećim i poklonim mu moju energiju? Danas mi jedna kaže da zračim kao… Nova teška nesreća na bh. cesti: Jedna osoba poginula, dijelovi automobila rasuti po cesti Video napokon ugledao svjetlost dana: Dalila vrišti i priča o pikanterijama iz mladosti! Anđela spremna za Gastoza! Ovo je njen plan za večeras, otkrivamo detalje! “POČIVAJ U MIRU, BIO SI VOLJEN” Edita Aradinović slomljena od bola nakon prerane smrti i velikog gubitka drage osobe! (FOTO) Spektakl i kontroverze: Ovako u Ljubljani najavljuju premijeru filma i koncert Ace Lukasa UMALO DA POKLEKNE: Kristijana Golubovića muvala cimerka, on se obratio Kristini, pa napravio ŠOK potez! O ovome bruji cijela nacija! Elmedin Karić: Kad vidim ove što samo sjede i zagađuju sve, pitam se imaju li srce? Ja evo spašavam prirodu, bujrum! KO JE DESINGERICINA ŽENA SA KOJOM JE 11 GODINA?! Nevena je bila dio rijalitija, muvao je i Gastozz, a evo čime se bavi! Influenserkina potresna ispovijest: Tukao me je i mučio, a dijete tresao! Sve zbog ljubomore, htjela sam u rijaliti pobjeći EVO KAKO IZGLEDA LUKS KUĆA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Vila vrijedna milion i po eura u Kaliforniji okružena zelenilom, a u dvorištu ima nešto spektakularno! (VIDEO) Elmedin grmi na žene: Neću da čujem da se svađate! Navik’o sam da ste sretne i zadovoljne! Sve imate na dunjaluku!

HITNO PREKINUT PROGRAM U RIJALITIJU! Anđela Šparavalo doživjela NERVNI SLOM

Objavio: RHT
05/03/2024 8:59 PM

HITNO PREKINUT PROGRAM U RIJALITIJU

Prošle noći došlo je do sukoba između Anđele Šparavalo i Miljane Kulić.

Hitno prekinut program u rijalitiju
Hitno prekinut program u rijalitiju

Naime, Miljana je ustala za crnim stolom i iznijela svoje mišljenje o Anđelinoj porodičnoj situaciji i stala na stranu njenih roditelja, koji su tokom video poziva u nedjelju bili vrlo negaitvno nastrojeni prema njenoj vezi sa Bojanom Pavlović.

HITNO PREKINUT PROGRAM U RIJALITIJU

U jednom trenutku Anđela se unijela Miljani u lice, na šta je ona ostala pribrana, pa ju je samo rukama udaljila od sebe, ali bez ikakvog naglog pokreta. To je Anđela iskoristila želeći da isprovocira dodatno Miljanu, te je nastavila da joj se unosi u facu, ali Kulićeva nije odreagovala na način na koji je htjela straleta.

– Rekla je da je agresivan, da razbija po kući, da lomi stolove i sve ostalo. Tako da je ova djevojka, jako bolesna, patološki lažov, ja ne znam da li ona vjeruje u to što priča – rekla je Miljana i rukama udaljila Anđelu od sebe, na šta je Šparavalo burno reagovala:

– Nemoj da me guraš nasilnice – ponavljala je Anđela, a Miljana je ostala vrlo staložena:

– Ona nastavlja komunikaciju sa Bojanom i odnos, a majka prelijepa žena. Stres je okidač svega, od stresova se dobijaju sve najgore moguće bolesti. Majka joj nema 30 kilograma sa krevetom, majka joj je utučena. Našminkala se, jer su joj javili da će imati poziv sa kćerkom. Oca mi je njenog žao, ona je spremna preko leševa da gazi, preko porodice – ispričala je Kulić.

Roditelji joj nisu dali da vidi brata

Voditelj je jedva uspio da obuzda Anđelu, te ju je vratio na mjesto.

Inače, Anđela je prije par dana dobila i video-poziv sa roditeljima koji je bio pun trzavica, suza i turbulencija.

Anđela je dobila histerični napad, kada je ugledala roditelje. Svo vrijeme je pokušala da dozove brata Đorđa, koji očigledno nije želio da se javi.

Međutim, Anđela nije odustala. Pokušala je još jednom da dozove brata, a potom su joj roditelji zabranili da ga vidi.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS