calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom!

Mirković PONUDIO POMOĆ Sajsi MC! Nakon što je dobila jezive prijetnje, Saša se odmah oglasio!

Objavio: RHT
05/03/2024 1:25 PM

Mirković ponudio pomoć Sajsi MC!

Reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, našla se na meti brojnih kritika nakon glasanja na finalu “Pesme za Evroviziju”.

Mirković ponudio pomoć Sajsi MC!
Foto: Printscreen Mirković ponudio pomoć Sajsi MC!

Nakon što je Teya Dora sinoć proglašena za predstavnika Srbije na Evroviziji, sve oči bile su uprte u Mariju Šerifović i Sajsi.

Sajsi je maksimalni broj bodova dala upravo Teya Dori, dok su glasovi za Breskvicu izostali.

Nakon ovoga, pojavila se i vijest da je Sajsi dobila i jezive prijetnje!

Foto: Printscreen

Mirković ponudio pomoć Sajsi MC!

Ovim povodom hitno se oglasio vlasnik i direktor Hype produkcije, Saša Mirković.

-Kad god bude potrebna pomoć Sajsi MC, ceo sistem Hype produkcije i televizije i moja malenkost joj stoje na raspolaganju – napisao je Mirković na svom storiju.

Mirković je ponovo džentlmentski, u svom prepoznatljivom maniru, stao u odbranu još jedne dame.

Mirković ponudio pomoć Sajsi MC!
Foto: Hypetv

Podsjetimo, Mirković se već oglasio povodom izbora srpskog predstavnika za “Evroviziju”.

On je pohvalio Mariju Šerifović i njen način glasanja:

-Korektno glasanje. Pokazala da nije skrenula sa puta – napisao je Saša o Marijinom glasanju.

Saša je takođe među prvima čestitao predstavnici Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji i poslao snažnu poruku:

-Kad se mi Borani dobro organizujemo, ima šanse da se pobijede i Supervizori. Nije svaki žiri lak za manipulaciju. Čestitam Teodora! – napisao je Mirković.

Foto: Printscreen

Podsjetimo, producent i vlasnik Hype produkcije, Saša Mirković, jedini je čovjek koji je doveo Evroviziju u Srbiju.

Marija Šerifović je jedina naša pjevačica koja je uspjjela da pesmom „Molitva“ odnese pobjedu na Evroviziji i dovede Evropu u Srbiju.

Saša Mirković koji je tada bio vođa njene delegacije i menadžer, a on je nedavno otkrio detalje najpoznatijeg muzičkog takmičenja.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS