calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JEZIVE SCENE U RIJALITIJU Ša iz sveg glasa urla na Mionu! “Ja sam taj koji te brani, a ti stalno pi*aš po meni” “Htjela sam da GAĐAM Dejana Dragojevića!” Sandra Rešić ogolila dušu: “PLAKALA SAM ZBOG NJEGOVIH RIJEČI!” U Sarajevu uhapšen penzioner (86) koji je dilao drogu Vimbldon bruji o novoj zvijezdi koja je bogatija od Đokovića, Federera… “ŠTA JE ONO MAJI IZMEĐU NOGU…” Šok fotografija kruži društvenim mrežama Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!”

SAJSI MC DOBIJA JEZIVE PRIJETNJE NAKON GLASANJA NA PZE! Objelodanila sve javno, ne može više da šuti, prolazi kroz pakao!

Objavio: RHT
05/03/2024 1:17 PM

Sajsi MC dobija prijetnje

Poslije finala izbora “Pesme za Evroviziju”, reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, privukla je pažnju zbog svog glasanja u stručnom žiriju.

Sajsi MC dobija prijetnje

Navodno, nije dala nijedan bod pjevačici Anđeli Ignjatović Breskvici, što je izazvalo kontroverze oko njenog odabira.

– Tamo nisam došla da ocjenjujem nečiju karijeru, već šta treba da ode na Evroviziju. Nikada nisam bila u žiriju za ovako veliko takmičenje i to sam ozbiljno shvatila. Nikakvih pritisaka nije bilo i sve je proteklo na visokom nivou – rekla je Sajsi MC na početku razgovora.

Negativni komentari

Naime, Sajsi MC je dala 12 bodova Teya Dori, a 0 bodova za Breskvicu, zbog čega je dobila brojne negativne komentare i, kako je rekla, poruke u inboks od ljudi koji ne znaju čime se ona bavi.

-Mrzim tu podjelu i mislim da je jako štetna. Ona toliko unazađuje ovo društvo, i ono je ranjeno. Ovakva vrsta jednog takmičenja da izazove toliku buru – objasnila je Sajsi.

-Žiri je 50 odsto glasova, drugih 50 je SMS. Sigurno nije bio žiri jedini koji je presudio. Zamolila bih da se strasti smire, jer izgleda kao da smo na korak do građanskog rata, a da neko vešto potpiruje tu podelu u društvu – kazala je ona.

Sajsi MC je prokomentarisala to što je nakon toga dobila prijetnje putem društvenih mreža – ovo je stavilo njeno ime u fokus više nego bilo kog takmičara, što nije poenta Evrovizije.

Prijetnje

Iako pjevačica nije željela da iznosi javno kakve prijetnje dobija, sudeći da joj inboks prepun. Možemo samo da naslutimo o kakvim prijetnjama se tačno radi.

– Nula bodova od mene nije dobila samo pjesma Breskvice. Već i M.ira i još neki drugi, jer je sistem glasanja takav. Moji kriterijumi bili su kreativnost, inovacija u pjesmi i dala sam prednost nekim drugim takmičarima. Ne radi se o nečijem liku i djelu već o konkretnoj pjesmi – objasnila je ona za beogradske medije.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS