calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

“BIO SAM ŠIKANIRAN, MALTRETIRAN, ALI SMO POBIJEDILI!” Saša Mirković BRUTALNO OPLEO “Breskvica je bila očajna, oko nje je tim kriminalaca i platila je kampanju! DOSTA VIŠE SA FOLIRANJEM”

Objavio: RHT
05/03/2024 9:00 AM

DOSTA VIŠE SA FOLIRANJEM

Direktor Hype televizije, producent i menadžer Saša Mirković konačno se oglasio nakon što se proširila vijest da se sprema protest.

Naime najavljeni su protesti kako bi Anđela Ignjatović Breskvica išla na Evroviziju umjesto Teja Dore koja je osvojila prvo mjesto na izboru za pjesmu Beovizije.

DOSTA VIŠE SA FOLIRANJEM

DOSTA VIŠE SA FOLIRANJEM Foto: Hype tv/ Časlav Vukojičić

“Vidim da mnogi muzički analiticari iskazuju mišljenja, a da i ne znaju kako funkcionišu festivali a posebno ne najveći muzički šou na Svijetu. Nisu mu se približili a kamoli pobjedili.

Sasvim slučajno ja sam okupio ekipu, dao ideju o pjesmi,odredio pjevača tj Mariju Šerifović. I to nisam slučajno uradio, nego zato što ima kvalitet.”

Foto: Printscreen Instagram Mirković raskrinkao Breskvicu

Foto: Printscreen Instagram Mirković raskrinkao Breskvicu

“Svi su se okrenuli protiv nas, prvi Tijanić i RTS. Bio sam šikaniran, maltretiran, finansirao sve iz svog džepa, otišao tamo kao član Crnogorske delegacije(jer mi Tijanić nije dao akreditaciju).

“Sve vrijeme radio na lobiranju, Mariju podizao kad padne sa energijom i na kraju POBJEDA za Srbiju! Jer Srbija je najviše dobila.”

“I opet naravno pojedinci koji nikada nisu POBJEDILI (recimo Joksimović i Bane Obradović), kao i porodici Tome Zdravkovića što su ukrali identitet tako su nama našu pobjedu. E sada, nakon toga su naravno uradili sve kako bi nas posvađali. I uspelo im je ali i dalje nisu bitni jer nisu POBJEDNICI kao što nisu bitni ni sa Pejovićem, jer Toma je jedan a kopija je kopija. “

Foto: Printscreen YouTube/Instagram/Ilustracija hypetv

Foto: Printscreen YouTube/Instagram/Ilustracija hypetv

Dosta foliranja

“Da se vratimo na Ramondu i Orlovo gnijezdo. Jel neko mozda misli da ovi članovi žirija ne znaju šta je muzika? Da li sumnja neko u muzicki ukus Marije, Žike, Saleta Sedlara, Sajsi MC I Dejana Petrovića? Jel neko sumnja da Marija ne zna kako se bira pjesma za Evroviziju?”

Nemojte da ste svi smiješni. Ova mala Breskvica je očajno otpevala, nastup daleko od originalnog. Slatkica i nista više. Moja Boranka Teodora je bila tematski originalna, stilski drugačija, pjevački jaka, ili jedinstvena.I zato je pobjedila a siguran sam ako ima dobar tim u Malmeu može daleko. Ali tim je bitan, jer samo timovi pobjedjuju.”

Foto: instagram: Mirković raskrinkao Breskvicu

Foto: instagram: Mirković raskrinkao Breskvicu

Želim joj puno uspeha jer predstavija Srbiju. Znam kako se osjeca jer su tako bili i protiv Marije i mene. Breskvica oko sebe ima tim kriminalaca i nemaju pojma šta bi dalje osim da mitinguju. Mogao bih o tome do petka da pričam ali ne želim da moje znanje prenosim nikom bez moje lične koristi.

“ Ja sam pokušao sa Marijom i uspjeli smo, a ovima što imaju mišljenja poručujem da imaju i d*peta, jer mišljjenje je kao d*pe svako ga ima. Neka sjednu na svoje i neka POBJEDE prvo sebe pa onda u životu druge. Dosta foliranja.”

Foto: Printscreen YouTube

Foto: Printscreen YouTube

“ Nije vam smetalo kad su Lukasu dali nestručnjaci 0 poena, nego ste se sad sjetili da osporavate nekog u žiriju. Teodora je dobila 20k glasova manje jer nije plaćala kampanju. Nema djevojka para ko Breskvica. Jel to problem? Ja jedini iz ove branše mogu to da vam kažem jer sam INSTITUCIJA u ovom poslu.” napisao je Mirković.

BONUS VIDEO

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS