calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LIGA NACIJA Selektor Barbarez danas proziva u Ajndhovenu: Pred nama su velike utakmice! “SIGURAN SAM DA STVARAMO DOBRU PRIČU” IN MEMORIAM Bh. muzičar preminuo u 41. godini MAJA PROGOVORILA O POMIRENJU S CAREM: Više ne želi da šuti! Dnevni horoskop za ponedjeljak, 2. septembar 2024: Blizanci u sukobu, Lavovi donose odluke u hodu, Strijelcima stižu sjajne vijesti, a Vama? Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura

BRILIJANTI ANE KORAĆ! Muž obasipa skupocijenim poklonima u Dubaiju,napunio apartman, a starleta uživa u luksuzu

Objavio: RHT
04/03/2024 6:00 PM

BRILIJANTI ANE KORAĆ!

Umjesto “dobro jutro” – brilijanti!

Ana Korać
Foto:Printscreen/instagram

Starleta i bivša rijaliti učesnica Ana Korać prebrodila je krizu u braku i pomirila se sa svojim suprugom, koji je sada obasipa poklonima i skupocijenim znakovima pažnje.

Da je sada sve u najboljem redu svjedoči i Anina nova objava na društvenoj mreži Instagram, kojom se pohvalila “sitnicama” koje je dobila od svog partnera.

Ana
 Printscreen/instagram

Njih dvoje trenutno borave u Dubaiju odakle se Ana Korać gotovo svakodnevno oglašava i pokazuje kako uživa sa svojim izabranikom nakn pomirenja.

Ona je sada pokazala iznenađenje koje ju je sačekalo i potpuno oduševilo.

Naime, umjesto “dobro jutro”, Koraćevu je dočekao preskup poklon na stolu. Njen muž joj je kupio minđuše i ogrlicu od brilijanata, buket roze ruža i plišanu igračku kuce.

Ana Korać
Printscreen/instagram 

– Jutro – napisala je Ana Korać uz fotografiju poklona, a iza stola u kadar je ušao i prelijep pogled njihovog apartmana na Dubai koji mnoge ostavlja bez teksta.

LUKSUZ

Podsjetimo, mnogi su pomislili da Ana ima novog dečka, budući da je nedavno potvrdila da više nije u braku. Međutim, izgleda da je ipak došlo do pomirenja.

Tačno je da nisam više u braku, ali ne bih više ništa komentarisala – rekla je Koraćeva. Sada je na svom storiju na Instagramu otkrila da se ipak pomirila sa mužem.

Želim ovim povodom da se oglasim. Istina je da sam imala nesuglasice sa svojim suprugom, koje smo riješili, i dalje smo u braku. Želim vam sve najljepše u Novoj godini – napisala je Ana.

Na njenom instagram profilu možemo primjetili da se potpuno posvetila majčinstvu i povukla iz javnog života. Ana se svakodnevno trudi da uskladi stajlinge sa svojim sinom, a to možemo primjetiti na njenim fotografijama

BONUS VIDEO:

alo.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS