calendar

Subota 11. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“KO ZNA, ZNA! Ko ne zna, treba da nauči!” Saša Mirković nakon proglašenja pobjednika Evrovizije 2024. poručio: Jedini sa Balkana bili na KROVU EVROPE Švicarska je pobjednik Eurosonga, Hrvatska na drugom mjestu STANISLAV PRIZNAO MAJI ŠOK DETALJ: Otkrio veliku tajnu NEVIĐENI HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA nakon saopštenja Saše Mirkovića o NAJMOĆNIJEM RIJALITIJU i nagradnom fondu od POLA MILIONA EURA “BUDITE UČESNIK ZA 500 HILJADA EURA” Dejan Dragojević poručio da nikako ne smijete propustiti novi neprevaziđeni rijaliti format! POČELA SLAVLJENIČKA TURNEJA “Bijelo dugme” ponovo “zapalilo” Sarajevo “Umjesto 80.000 eura, dobila sam bombonjeru, a Mirković kravatu!” Saša Mirković potvrdio Marijine riječi! U JEKU SKANDALA! Breskvica se hitno oglasila i priznala za koga navija na Euroviziji! “IZRAELU JE NAMJEŠTENA POBJEDA” Izraelska predstavnica skočila na kladionicama, Hrvati strahuju da će im biti oduzeto prvo mjesto! ŠTA SE DOGODILO SA BEBOM TEODORE I ANĐELA? Otkrivena šokantna istina u rijalitiju, Anita iznijela šta se desilo u stanu “DRAMITE PREVIŠE” Marija Šerifović ne može više da ćuti o Evroviziji: Razvezala jezik pred finale, spomenula i Teya Doru, a onda šokirala RASKRINKANO PRAVO LICE STANISLAVA KROFAKA! Pokušao sve da prevari i slaže, objavljena velika obmana, SKANDAL! (FOTO) OPŠTI KARAMBOL NA ULICAMA PRED FINALE EVROVIZIJE: Građani prave haos, policija na svakom ćošku, skandali ne prestaju POČINJU PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI PROGRAM NA BALKANU: Saša Mirković pokazao kako sada izgleda imanje, najavio spektakularni format! (FOTO) SAŠA MIRKOVIĆ OTKRIO SVE DETALJE O NOVOM RIJALITIJU: Kupio imanje u Lisoviću, gledaoce očekuje nešto neviđeno do sada na našim prostorima! TAKMIČARI ODLUČILI DA BOJKUTUJU EUROVIZIJU?! Favoriti za pobjedu neće nastupiti? Nakon diskvalifikacije Holandije, opšta drama u Malmeu

ŠOK TVRDNJA TARE SIMOV: Anđela je sa roditeljima išla kod VRAČARE u Nikšić

Objavio: RHT
04/03/2024 12:10 PM

Šok tvrdnja Tare Simov!

Sukob Tare SimovAnđele Đuričić ne jenjava, a društvene mreže gore od njihovih postova i poruka koje upućuju jedna drugoj!

foto: instagram/printscreen

Šok tvrdnja Tare Simov!

Naime, sa obje strane su iznijete ozbiljne optužbe, prijetnje i uvrede. A sada je Tara iznijela nove dokaze koje ima protiv Đuričić. Ovaj post izazvao je buru i ogromnu pažnju javnosti. 

foto: instagram/printscreen

ŠOK TVRDNJA!

– I ne znam Anđela zašto kriješ od javnosti da te je popadija ostavila jer si sa mamom i tatom išla kod vračara u Nikšić prije tri mjeseca. Taakođe te se i tetka odrekla zbog iste stvari… A tatica umjesto kod psihijatra na liječenje od nimfomanije i na neko unapređenje izumrlih ćelija koje plutaju po glavi jer mozga nema ne a? Vračara it iz? – napisala je Tara i tako objasnila čime se sve Anđela bavi i gdje ide.

foto: printscreen/youtube

Ovo nije kraj, jer Tara ima još brdo dokaza protiv Anđele i njenih malverzacija i mutnih radnji. Ovo je samo početak iznošenja svega.

foto:, instagrm/printscreen

“E da. I kad pomisliš da možeš da me uvrijediš o meni sve što se zna, zna se iz mojih usta. A dok su tvoja bila puna, ja sam pričala o tebi” – završila je Simova.

Podsjetimo, Tara Simov i Anđela Ðuričić počele su javni rat preko društvenih mreža kada je Tara iznijela brutalne detalje i fotografije iz privatnog života Ðuričić.

Foto: youtube printscreen

Naime, Tara je objavila obnažene slike i videa Anđele koja je prevarila sve svojim lažnim predstavljanjem.

DETALJNIJE POGLEDAJTE KLIKOM OVJDE.

Međutim, Tara je sada iznijela informaciju, kako navodi na najnovijem storiju, Anđela je molila da uđe u rijaliti, sa planom da se povrijedi i pokuša samoubistvo?

Samopovredjivanje i pokušaj samoubistva na televiziji?

“ I još jedno pitanje za kraj… Je l’ istina da si potpisala novi ugovor za “Zadrugu” i odnijela stvari u Šimanovce? Pošto kažu ljudi da imaju snimke gdje pričaš kako planiraš da uđeš 8.1 2. 2023. da bi napravila haos i samopovređivanje 10. 12. 2023. godine, kako bi izazvala haos u državi i da bi ugasila Pink da se osvetiš Željku i Milici jer si ti sama širila noge po “Zadruzi”?”

Samopovredjivanje i pokušaj samoubistva Andjela Djuričić Tara Simov
Samopovredjivanje i pokušaj samoubistva Andjela Djuričić Tara Simov

“ Ti si bre opasna po okolinu. Srećom da te jedan čovjek odvratio od toga i poslao kod psihijatra, a prije toga zvao tvog taticu. Ti si baš pokvarena i opasna! Hitna hospitalizacija! Sutra ćeš biti prijavljena zbog tog plana sa svim dokazima kako to pričaš i planiraš i kako tražiš podršku”– napisala je Tara.

Dakle, Anđela je naumila da se osveti televiziji za svoj nemoral? Stravično!

Jasno je zašto sada napada čelnike i Hype televizije, kao i Pink televizije.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS