calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

OBRUKALA SE! Severini na nastupu pukle pantalone, pa ih lijepila selotejpom!

Objavio: RHT
04/03/2024 10:50 AM

Obrukala se!

Severina Vučković prije dvije večeri pjevala je u Minhenu gdje je pokazala i zanimljivu odjevnu kombinaciju. Međutim, ispostavilo se ne i kvalitetnu. Pa su se mnogi zapitali da li to hrvatska zvijezda ima problem s kvalitetom garderobe, ali i sa scenografijom.

foto: instagram/printscreen

Pjevačica je najprije na ovom nastupu imala problem sa binom koja je bila mnogo klizava. Pa se Seve u nekoliko navrata klizala kao da je na klizalištu! A to je sputavalo da igra onako kako je ona navikla i kako to obično radi. Njeno tehničko osoblje je, potom, na binu postavilo itison koji su zalijepili selotejp trakom. I to sve dok je pjevačica pjevala.

foto: instagram/printscreen

Nešto kasnije Severina je onako diskretno prišla gitaristi i zatražila sako jer su joj se pantalone pocijepale na zadnjici. Seve je sako zavezala oko struka, dok nije pristigla prva pomoć. Naime momak koji je lijepio itison, istim selotejpom zalijepio je pjevačici pantalone na zadnjici. Publika je bila u blagom šoku. A pjevačica je očigledno shvatila da lakovane uske pantalone nisu za nju, već za neke mnogo mlađe i mršavije djevojke. Jer ovaj peh koji joj se desio, ostavio je definitvo sjenku na njen nastup!

Foto: instagram/printscreen

– Priča za laku noć… Šapnula sam Henriju da su mi pukle pantalone i da mi da sako. Henri donosi sako, Ljubo lijepi pantalone selotejpom kojim je prije toga lijepio tepih na podu (jer se pod klizao zbog kondenzacije, što je idealno za salto, kojeg sam se pribojavala da bi se mogao dogoditi)… Pozdrav proizvođaču selotejpova. Kakav rock’n’roll – napisala je pjevačica koja je otkrila i da joj je frizura “pala” dok je pjevala treću pjesmu, a pantalone su pukle tokom 13. numere. 

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS