calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO) VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU ZABORAVITE NA SLADOLED I HLADNU VODU! Dijetetičar otkriva šta najbolje hladi po vrućini OVI TAKMIČARI MORAJU NAPUSTITI KUĆU! Hitno saopštenje! OGLASILA SE INDI, SVE PRIZNALA! Pjevačica iznijela detalje veze sa Zoranom: “Ovog puta mnogo više očekujem od njega nego prošli put” KLJUČNA ODLUKA PRED FINALE: Ova takmičarka će promijeniti tok rijalitija! (FOTO) Pucnjava u Obudovcu, ranjeno troje

Saša Mirković pohvalio Mariju Šerifović i sinoćno glasanje! Evo šta je poručio!

Objavio: RHT
03/03/2024 1:04 PM

Saša Mirković pohvalio Mariju Šerifović i sinoćno glasanje!

Direktor i vlasnik Hype produkcije Saša Mirković, sinoć se oglasio na društvenoj mreži ,,X”, nakon što je Teya Dora odnijela pobjedu i izglasana je za pobjednika, te će nas upravo ona ove godine predstavljati na izboru za pjesmu Evrovizije u Malmeu.

Saša Mirković odgovorio je na objavu Marije Šerifović na kojoj je naša Evrovizijska pobjednica sa koleginicom Sajsi MC, te je napisao:

-,,Korektno glasanje. Pokazala da nije skrenula sa puta.”

Teya Dora je pobjednik izbora pjesme Evrovizije 2024 Teya Dora je sa 22 poena, pobjednica! Ona je ovogodišnja predstavnica u Malmeu. – Hvala svima, neću vas razočarati – rekla je Teya Dora na sceni nakon što je primila pobjednički trofej od Luka Bleka, prošlogodišnjeg predstavnika Srbije na Evroviziji.

Vlasnik Hype produkcije, Saša Mirković je među prvima čestitao predstavnici Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji i poslao snažnu poruku:

-Kad se mi Borani dobro organizujemo, ima šanse da se pobjede i Supervizori. Nije svaki žiri lak za manipulaciju. Čestitam Teodora! – napisao je Mirković.

Podsjetimo, producent i vlasnik Hype produkcije, Saša Mirković, jedini je čovjek koji je doveo Evroviziju u Srbiju. Marija Šerifović je jedina naša pjevačica koja je uspjela da pjesmom „Molitva“ odnese pobjedu na Evroviziji i dovede Evropu u Srbiju. Saša Mirković koji je tada bio vođa njene delegacije i menadžer, a on je nedavno otkrio detalje najpoznatijeg muzičkog takmičenja.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS