calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NAPADNUTA, TAKSISTA HTIO DA JE UDARI! JEZIVI DETALJI! Opšta pometnja, oglasila se influenserka nakon incidenta NOVA TRUDNOĆA U RIJALITIJU!? Javno priznala da ima prve simptome! U SUSRET REGIONALNOM SPEKTAKLU “IMANJE” Izazovna Nives Celzijus pozirala u polju: ‘Ova će ljubav u mojim grudima tinjati zauvijek‘ STANISLAVU MAJA ZGADILA ŽIVOT: Marinković će željeti da ovaj snimak zauvijek nestane! Zbog naguravanja prilikom ulaska u klub puklo staklo: Povrijeđene 22 osobe POGLEDAJTE ŠTA MILJANA RADI ZOLI DOK ON SPAVA! Gledaoci u nevjerici (FOTO) DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JULI 2024: Strijelac započinje ljetnju romansu, Ovan rješava tuđe probleme Nedim Sladić objavio kakve vremenske prilike nas očekuju u narednim danima Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša

PLAĆENA 6 MILIONA EURA! Rihana ismijana nakon nastupa na svadbi sina indijskog milijardera

Objavio: RHT
02/03/2024 2:30 PM

PLAĆENA 6 MILIONA EURA!

Nakon što je objavljeno da je Rihanna prisustvovala luksuznoj svadbi sina indijskog milijardera. Isplivali su snimci njenog nastupa za koji je ismijana jer je djelovala nezainteresirano.

Foto:Instagram/plaćena 6 miliona eura!

Svjetska muzička zvijezda za nastup na vjenčanju Ananta Ambanija i Radhike Merchant plaćena je čak šest miliona eura. Uzevši u obzir novac koji je izdvojen za njen nastup, djeluje da pjevačica nije oduševila performansom. A na mrežama su pisali kako djeluje kao da je apsolutno nije briga.

Snimke s nastupa preplavile su društvene mreže, a na nekim od njih se može vidjeti kako jedva pleše i djeluje prilično nezainteresirano.

VRTOGLAVIH 140 MILIONA EURA

“Rihanna je zaista pokazala da će odraditi minimum, uzeti ček i otići”, glasio je jedan od tvitova u kojima prozivaju pjevačicu.

Njen nastup uključivao je 19 pjesama. Navodno je bila plaćena oko 60.000 eura po minuti.

Njen nastup u petak navečer započeo je trodnevno slavlje za koje se procjenjuje da je koštalo nevjerovatnih 140 miliona eura.

OSUDE I ISMIJAVANJE

Tokom nastupa Rihanna se zahvalila porodici Ambani i čestitala mladencima, a naposljetku je i zbog čestitke naišla na osude i ismijavanja jer nije izgovorila njihova imena pravilno.

“Rihanna je plaćena milione i još uvijek nije u stanju pravilno izgovoriti njihova imena”, prozvali su je u jednoj od objava.

Također, fanovi su je prozivali jer godinama čekaju na njen album navodeći da za novu muziku nema vremena, ali da stigne pjevati indijskom milijarderu.

NAJBOGATIJA OSOBA U AZIJI

Otac mladoženje je indijski milijarder Mukesh Ambani, a Forbes je njegovo bogatstvo procijenio na više od 110 milijardi dolara. On je najbogatija osoba u Aziji i 11. najbogatija osoba na svijetu.

BONUS VIDEO:

klix.ba/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS