calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

ACA LUKAS PONOVO POMJERA GRANICE! Nova pjesma “Bizarno” očarala sve!

Objavio: RHT
01/03/2024 11:59 PM

Aca Lukas ponovo pomjera granice!

U susret nastavku trilogije ,,Kafana na Balkanu’’ Aca Lukas odlučio je da vas obraduje sa novom pjesmom sa istoimenim nazivom filma ,,Bizarno’’.

Aca Lukas ponovo pomjera granice!
Aca Lukas ponovo pomjera granice! / Foto: Hype TV

Lukasovoj bogatoj muzičkoj biografiji pridružuje se još jedna nova numera pod nazivom “Bizaran”, u izdanju Hype produkcije koja je publiku osvojila već na prvo slušanje.

Hit potpisuje sam pjevač, uz pomoć Hype produkcije i Zorana Đorđevića Đerze. Oni su radili muziku i tekst, a numera nosi “određenu simboliku i jaku poruku”.

“Ovo je Aca”, “To je vrsta muzike koja njemu najbolje leži”, “Pravi pop rok, tekst ubija”, “Poseban je i neponovljiv”… samo su jedni od hiljade oduševljenih komentara.

 ,,BIZARNO’’ vas čeka na ACA LUKAS YOUTUBE kanalu!

Nedavno je direktor Hype produkcija Saša Mirković podsjetio javnost da najveća balkanska zvijezda Aca Lukas 2025. godine obilježava 40 godina svoje muzičke karijere, a alfa i omega naše kuće 30 godina producentskog i menadžerskog rada. Tim povodom, naravno, slijedo spektakl.

Saša Mirković najavio spektakl

Saša Mirković najavio spektakl / Foto: Instagram

– Godine 2025. Aca Lukas (@aleksandar_vuksanovic_oficijal) obilježava 40 godina svoje muzičke karijere. Takođe, moja malenkost ima jubilej od 30 godina producentskog i menadžerskog rada! Dogovorili smo se da zajedno proslavio jubileje na Zvezdinom stadionu zajedno sasvima vama! U znaku ovih jubileja Hype produkcija (@hypeproduction.rs) će izdati novih 100 pjesama u izvođenju Ace Lukasa. Danas objavljujemo da kreće promocija “Najveće žurke na Balkanu” MARAKANA 2025. – JUBILEJ – napisao je Saša Mirković na svom profilu na Instagramu.

Foto: Instagram

Inače, Aca Lukas je i ovu godinu otvorio spektakularnim nastupima…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS