calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

Jeziva ispovijest Aneli o Asminu: BILA SAM TRUDNA, UDARAO ME DOK MI NIJE KRENULA KRV! “Ponašao se bolesno”! JANUŠ ŠOKIRAN

Objavio: RHT
01/03/2024 9:29 PM

Jeziva ispovijest Aneli o Asminu

U toku emisijie “Gledanje snimaka” Aneli Ahmić ponovo je potegla priču o bivšem partneru Asminu Dudržiću.

Istakla je da se bolesno ponašao prema njoj. Kaže da je on udarao dok je bila u drugom stanju, te i da nije mario za to što joj je pošla krv na nos.

Jeziva ispovijest Aneli o Asminu
Jeziva ispovijest Aneli o Asminu / Foto: Printscreen/Ilustracija Hype

– To je bilo tri minuta od stana – ne znam tačno. Ne mogu se sjetiti sad tog detalja. Ne bojim se ja Asmina, Nikica nas nije zatekao kad smo se bili. On je mene udario i krenula mi je krv iz nosa.

Nismo se bili, ja sam bila trudna. Tu smo se mi svađali dva tri sata i Asmin je manipulisao Nikicu stalno. Sita je isto imala problema sa Nikicom – rekla je Aneli, pa je nastavila:

Photo: Printscreen, Bila sam trudna, udarao me dok nije krenula krv!

– Tada sam čak razgovarala i sa roditeljima. Oni su mi rekli da malo razmislim. Ipak smo imali malo dijete. Ja to sve razumijem, njegova majka mi je poslala poruku umjesto Asminu, gdje je mene napljuvala, a ja bila trudna u sedmom mjesecu. Ja sam bila u tom braku i šta da radim, ne kajem se što sam bila sa njim. Da nije bilo njega ne bih dobila najljepše dijete na svijetu. Nije on prvi muškarac kojem sam davala vjetar u leđa. Pokušavala sam da mu dam šansu.

Sve ovo slušao je Marko Janjušević Janjuš, koji je potom prokomentarisao da je šokiran time što je čuo.

– Zbrka mi je u mozgu. Ima tu mnogo situacija koje nisu normalne. Zamisli da šutiraš nekoga kad je trudan, to su monstruozne stvari. Razumijem tu potrebu što je imala da se miri – zaključio je Janjuš

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS