calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GOGA SEKULIĆ O OPERACIJI I KOMPLIKACIJAMA NAKON INTERVENCIJE:”Imala sam dug oporavak” STANISLAV MORA NA OPERACIJU! Nakon ovog udarca ništa više neće biti isto! “NAŠA LJUBAV SE RODILA U KOMBIJU!” Rada Manojlović o Milanu Stankoviću, otkrila čime ju je OČARAO (VIDEO) Zašto je Hrvatsko državno odvjetništvo odustalo od progona Luke Modrića zbog lažnog svjedočenja!? NAPADNUTA, TAKSISTA HTIO DA JE UDARI! JEZIVI DETALJI! Opšta pometnja, oglasila se influenserka nakon incidenta NOVA TRUDNOĆA U RIJALITIJU!? Javno priznala da ima prve simptome! U SUSRET REGIONALNOM SPEKTAKLU “IMANJE” Izazovna Nives Celzijus pozirala u polju: ‘Ova će ljubav u mojim grudima tinjati zauvijek‘ STANISLAVU MAJA ZGADILA ŽIVOT: Marinković će željeti da ovaj snimak zauvijek nestane! Zbog naguravanja prilikom ulaska u klub puklo staklo: Povrijeđene 22 osobe POGLEDAJTE ŠTA MILJANA RADI ZOLI DOK ON SPAVA! Gledaoci u nevjerici (FOTO) DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JULI 2024: Strijelac započinje ljetnju romansu, Ovan rješava tuđe probleme Nedim Sladić objavio kakve vremenske prilike nas očekuju u narednim danima Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale

Mogla sam da poginem! Detalji saobraćajne nesreće Nine Đogani! Slaviću kao drugi rođendan

Objavio: RHT
01/03/2024 2:30 PM

Mogla sam da poginem!

Otkriveno kako se Đoganijeva oseća nakon saobraćajne nezgode

Nina
Foto:Printscreen/instagram

Kćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Nina Đogani, sinoć je imala udes.

Ona je ubrzo nakon toga, zajedno sa Anabelom došla u Urgentni centar, gdje je pregledana.

– Nina je dobro. Kod kuće je sa porodicom. Čim je došla iz bolnice rekla je da će ovaj dan slaviti kao drugi rođendan. Na licu mjesta nezgode su joj rekli da ju je sam Bog sačuvao da se ne završi kobno, pa ide po kući i govori “Mogla sam da poginem, volim vas najviše”. Dobro se uplašila i sretna je što su povrede minimalne – rekao je izvor blizak Đoganijevoj za Alo!. 

Nina Đogani
 Printscreen

Podsjetimo, njena majka, Anabela Atijas, oglasila se nakon saobraćajke koju je imala njena mlađa kćerka i tom prikom otkrila više detalja o njenim povredama. 

– Tačno je, evo nas u Urgentnom centru. Na auto-putu zakočila je i naglo udarila. Nema velikih povreda. Trenutno joj snimaju vrat, malo je povrijedila ruku, ugruvana je – rekla je Anabela za “Blic”.

Prošla pakao

U život Nine Đogani javnost nije bila toliko upućena.

Nina je rođena 2005. godine, a nakon što su se Anabela i Gagi 2009. godine razveli pjevačica je dobila starateljstvo nad kćerkama. Nina je nakon razvoda roditelja dosta vremena provodila i sa ocem, pa je tako često boravila u Gagijevom stanu na Vidikovcu, koji mu je Anabela prepisala poslije razvoda, budući da joj se škola nalazila u blizini.

BONUS VIDEO: 

alo.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS