calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za utorak, 30. juli 2024: Vodolije moraju paziti šta pričaju, Strijelci na novac, a vi? Pomoću ovih trikova dobit ćete volumen kose kakav ima Kejt Midlton ALEKS ZALJUBLJENA DO UŠIJU? Progovorila o NOVOM DEČKU Nikad emotivniji nastup: Beogradski sindikat izveo pjesmu za nastradalu djecu iz “Vladislav Ribnikar” “D-CAST”POMJERA GRANICE! Dejan Dragojević sve oduševio “MOJA TRUDNOĆA JE BILA TURBULENTNA” Aleksandra ne može više da šuti o Filipu: Priznala sve o POMIRENJU: “Kod mene je bilo ludilo” Oglasio se pjevač koji je izazvao najviše polemika na otvaranju OI: Da nije kontroverzi ne bi bilo zabavno Ogorčene američke teniserke pobjegle iz Olimpijskog sela zbog onoga što su tamo zatekle “EMOCIJE SU SE UGASILE!” Aleksandra Nikolić ekskluzivno za Hype otkrila sve o odnosu sa Filipom, pa pomenula i NOVOG DEČKA (VIDEO) CIFRA OD KOJE MOŽE DA SE RIKNE! DARA BUBAMARA TRAŽILA BRDO LOVE! Šok detalji napravili pometnju “JEDINO SAM TRAŽILA POŠTOVANJE” ALEKSANDRA NIKOLIĆ OTKRILA detalje RASKIDA sa Carem? Ekskluzivno za HYPETV Svratili u Jablanicu, najeli se pečenja, pa pobjegli ne plativši račun od 217 KM ALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O CARU: “Završila sam u BOLNICI u OSMOM MJESECU TRUDNOĆE!” Nikolićka iznijela JAVNO šta se dešavalo u 4 ZIDA! (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! ALEKSANDRA NIKOLIĆ NA HYPE TV! Prvi put o odnosu sa Carem, Leoni i BURNOM RASKIDU Lidija Vukićević se sprema za more: Sirene mogu da se zabrinu Prijetnje, preljube, klevete: Ovi rijaliti takmičari svoje rasprave nastavljaju na sudu

TREĆA SREĆA! TAMARA DRAGIČEVIĆ TRUDNA, pokazala stomak

Objavio: RHT
29/02/2024 11:30 PM

TREĆA SREĆA!

Glumica Tamara Dragičević i njen suprug, glumac Petar Benčina čekaju treće dijete.

TREĆA SREĆA!

TREĆA SREĆA! Photo: Ata images

Naime, Tamara je pozirala nasmijana s trudničkim stomakom koji se jedva nazire i tako potvrdila da je u drugom stanju po treći put, te da će njihova kćerka Staša i sin Lazar dobiti brata ili sestru.

Ovu informaciju poznati par je vješto krio od javnosti mjesecima.

Tamara i Petar su u braku od 2016. godine, a kćerku Stašu dobili su krajem iste godine. Tri godine kasnije dobili su i dječaka Lazara.

Glumica je nedavno progovorila i o strahovima s kojima se suočava kao majka.

– Moje starije dijete je krenulo u prvi razred i tu su bili strahovi. Nekako vrtić i taj period odrastanja kada su najviše sa nama ste zapravo bezbrižni i nekako je do vas. Kada prepustite društvu i sistemu svoju djecu, onda kreću pravi strahovi. Naravno da na kraju najvažniju ulogu odigra porodica i vaspitanje, a da je lako nije lako. Trenutno su to moji strahovi – rekla je ona.

Glumac Petar Benčina i glumica Tamara Dragičević već su 11 godina u sretnoj ljubavi, a od toga poslednjih osam uživaju u braku i porodičnom životu koji su stvorili.

Ipak, njihov život nije baš tipičan, s obzirom na to da oboje imaju neuobičajno radno vrijeme, cjelodnevna snimanja i noćne prestave, te je ponekada jako teško naći vremena za miran porodičan život.

BONUS VIDEO

Hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS