calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO) VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU ZABORAVITE NA SLADOLED I HLADNU VODU! Dijetetičar otkriva šta najbolje hladi po vrućini OVI TAKMIČARI MORAJU NAPUSTITI KUĆU! Hitno saopštenje! OGLASILA SE INDI, SVE PRIZNALA! Pjevačica iznijela detalje veze sa Zoranom: “Ovog puta mnogo više očekujem od njega nego prošli put”

SANELE, BRATE! Dalila Mujić družbuje sa osuđenim narko dilerom

Objavio: RHT
29/02/2024 2:25 PM

Dalila družbuje sa dilerom

Nakon što je Dalila Mujić u prostačkom maniru izvrijeđala one koji joj upućuju komentare na društvenim mrežama koji joj nisu po volji, javnost je ostala zgrožena. U videu koji je postao viralan na internet platformama Mujićka je imala uživo uključenje, tzv. live sa Sanelom Hadžićem, poznatiji kao Sanel Patak.

Dalila družbuje sa dilerom

Patak se nedavno našao epicentru skandala u Cazinu. Naime, na parking prostoru na Trgu Zlatnih ljiljana došlo je do fizičkog obračuna. Tom prilikom, povrijeđeni muškarac je upućen u bolnicu gdje su mu konsantovane lakše tjelesne povrede. Protiv Patka je tom prilikom podnesen prekršajni nalog.

TUČNJAVA U CAZINU

Do obračuna je došlo između Sanela Patka i Zehrudina Nadarevića, poznatijeg kao Huda Company. Među njima je ranije došlo do verbalnog sukoba, prvo preko TikToka, a onda su se i fizički obračunali.

Podsjećamo, Sanel Hadžić je 2019. godine uhapšen zbog posjedovanja 1.5 kg kokaina. On je tada u prenosu uživo na društvenim mrežama konzumirao drogu i savjetovao ‘kako se treba drogirati’.

DROGIRAJTE SE, DJECO

Na tom snimku, koji je nezvanično pribavljen tokom policijske istrage, Hadžić je “reklamirao” narkotike uz poruku omladini kako trebaju prestati sa bavljenjem sportom i odlaskom u školu i posvetiti se drogiranju.

“Počela je škola za pačiće male, stari patak, metn’o naočale. Djeco, fuj sportu, fuj školi. Što više se drogirati, da se drogirate da ne znate gdje vam je guzica i glava… Ovo nije izmislila budala, jer da jeste bilo bi 5 KM, a ne 100 eura. Pare su se vrednovale po zlatu čiji je gram danas 70 KM, a ovo ovdje je 93-karatno, brušeno u Peruu”, rekao je Hadžić prije nego je demonstrirao kako se drogira.

Snimak pogledajte OVDJE

Podsjetimo, Mujićka je na snimku s Patkom izrekla brojne prostakluke:

-Je*o vas moj dečko, da vas je*o sve, ko god mi bude šta napisao za njega, eto… – izjavila je.

Patak joj je zatim predložio da blokira sve koji joj pišu.

-Ne mogu da blokiram, Sanele – dodala je Dalila.

-Je*em vam mamu da vam je*em, klošari raspadnuti. Ko god je prosuo tu priču – nastavila je u uličarskom maniru.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS