calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO)

Je*em vam mamu! Dalila Mujić NAJSTRAŠNIJE udarila na one od kojih godinama prosi po TikToku (VIDEO)

Objavio: RHT
29/02/2024 1:23 PM

Uličarske Daliline psovke

Dalila Mujić, bivša učesnica rijalitija Zadruga, a sada tiktokerka, zapravo osoba nepoznatog zanimanja, redovno se hvališe kako od pomenute društvene mreže zarađuje enormne količine novca. Tako se na njenim profilima na društvenim mrežama mogu naći i fotografije skupocjenog automobila, kojeg je navodno zaradila angažmanom na ovoj internet platformi, a zapravo je riječ o prevari.

Uličarske Daliline psovke/ Foto: printscreen

Međutim, kada pogledamo kakav sadržaj plasira javnosti, dolazimo do zaključka da se radi zaista o degutantnim objavama. Sve je puno najvulgarnijih psovki, uličarskog rječnika, vrieđanja i ponižavanja svih vrsta.

Društvenim mrežama sada kruži jedan snimak koji upravo potvrđuje sve rečeno. Na njemu se Dalila obraća jednom muškarcu koji joj je ušao u njeno uključenje uživo.

-Šta mi ovaj klošar ulazi u live – počela je Mujićka.

Je*o vas moj dečko

-Je*o vas moj dečko, da vas je*o sve, ko god mi bude šta napisao za njega, eto… – nastavila je.

On joj je zatim predložio da blokira sve koji joj pišu.

-Ne mogu da blokiram, Sanele – dodala je Dalila.

-Je*em vam mamu da vam je*em, klošari raspadnuti. Ko god je prosuo tu priču – nastavila je u uličarskom maniru.

Kad ju je upitao šta joj pišu, odgovorila je:

Klošari raspadnuti!

-Ma, nebitno. Ugasila sam komentare. Nema ovo veze s tobom, oni mi ovo pišu i prije nego što sam igrala s tobom.

-Je*em vam mamu svima redom, za kraj. Evo, neću više psovati – ali je ipak nastavila.

-Je*em vam mamu svima redom koji ste došli večeras da mi pišete sr*nja.

-A i taj koji je počeo i njemu je*em mamu isto. Klošari jedni, skinite mi se više s leđa, trpim vas ovdje dvije godine. Za šta, pi*ka vam materina. Šta sam ja vama uradila, klošari jedni oni raspadnuti. Svom životu sam naškodila, nisam vašim, klošari jedni! – nastavila je.

-Cijelu noć mi ovdje siluju mozak.

Dalila živi život na visokoj nozi, navodno zbog angažmana na TikToku, ali ako ovako nastavi sigurno će morati naći drugi posao. S obzirom da se donacije koje prima, često svode na obično prosjačenje, čini se da neće imati više od koga da prosi, jer one koji je prate časti rječnikom koji, blago kazano, nije primjeren jednoj javnoj ličnosti, još manje ženi. Mujićka, poznata i po druženjima sa ljudima s one strane zakona, se zato i koristi rječnikom kojeg jedino zna.

OTIŠLA ZA NEKOG KAMIONDŽIJU U AMERICI

Maca Diskrecija svojevremeno je gostovala na Hype TV , gdje je osula po Dalili Dragojević.

– ⁠Dalile, recimo, nema ni na mapi. Otišla za nekog kamiondžiju u Americi.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS