calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

KARLEUŠA PREŠLA IGRICU! Ovakav stajling još niste vidjeli

Objavio: RHT
29/02/2024 1:40 PM

Ovakav stajling niste vidjeli

Jelena Karleuša, ne prestaje da intrigira javnost svojim ekstravagantnim ponašanjem i modnim kombinacijama, koje su definitivno ispred svog vremena.

Ovakav stajling niste vidjeli/ Foto: Instagram

Njena svaka izjava uvijek bude viralna i prepričavana danima poslije. Zbog svoje iskrenosti i britkog jezika, pjevačica dospijeva često u sukobe sa kolegama sa estrade.

Jelena je riješila da na kratko zakopa sve ratne sjekire i otputuje u grad svjetlosti, odnosno Pariz. Njena posljednja objava, koju je postavila na društvenoj mreži Instagram, izazvala je pravu pometnju i lavinu komentara.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Karleuša je prošetala ulicama Pariza poput svjetske zvijezde. Na sebi je imala crne čizme do koljena, crne naočale za sunce i rukavice kao modni detalj. Ali definitivno je šou ukrao ogrtač od kokošijeg perja!

Imajući u vidu da Jelena godinama unazad zagovara kampanju koja promoviše vještačko krzno, ovaj kaput izgleda stvarno fantastično, ne sumnjamo da će uskoro nešto slično uraditi i neka poznata ličnost iz inostranstva.

Podsjećamo, Karleuša godinama unazad važi za modnu ikonu, koja diktira trendove u Srbiji i regionu, a nerijetko bude inspiracija i svjetskim facama poput: Bijonse, Madone, Kim Kardašijan, Kanje Vesta.

Nedavno, nakon što se našla na meti bugarske pjevačice Andree, koja je žestoko potkačila regionalnu pop divu, odmah se oglasila i Jelena Karleuša. Naime, JK kao i obično nikome ne šuti, pa nije htjela ni Andrei.

– Draga Andrea, nisam pričala o cjelokupnoj bugarskoj muzici, već samo o tvojoj – napisala je Jelena uz emotikon koji plače od smijeha.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS