calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE!

PREPOZNAJETE LI JE? Evo kako je izgledala PRIJE OPERACIJA – u svoj izgled uložila desetine hiljada eura!

Objavio: RHT
28/02/2024 10:30 PM

PREPOZAJETE LI JE?

Starleta Stanija Dobrojević poznata je po svojim izazovnim fotografijama, a sada je osvanuo snimak sa njenih početaka, na kojem se vidi kako je izgledala prije estetskih intervencija.

Foto: Printscreen Youtube

Stanija je svojevremeno u Americi sarađivala sa Hju Hefnerom, a jednom je izabrana za najlepšu golf djevojku.

Kako je tada izgledala možete vidjeti u videu ispod, a sudeći po komentarima mnogi smatraju da je tada bila izazovnija nego sad, te da joj intervencije nisu bile potrebne.

Dobrojevićeva je nekada njegovala prirodan izgled, dok sada izgleda drugačije, budući da je imala veliki broj operacija na svom tijelu.

Stanija je, kako se pisalo, operisala grudi, usne, jagodice.

Da bi ostavljala muškarce bez daha, starleta je morala da uveća grudi i guzu, smanji nos, popuni usne, podigne kapke, istakne jagodice, ubrizga botoks u lice i vrat….

Photo: Printscreen

– Stanija je poslije slika koje su se pojavile na forumu “Burek” riješila da stavi silikone u grudi. Prvo je ugradila “trojke”, a potom ih je povećala na “četvorke”! Radila ih je u Americi i platila oko 4.000 eura. Vrlo brzo je operisala i nos u Turskoj – ispričala je starletina drugarica i dodala tada da je Dobrojevićeva tokom godina mijenjala na sebi sve što joj se nije dopadalo:

– Stavila je hijaluron u usne, filere u jagodice i riješila se podočnjaka. Uradila je i tzv. mačije oči, koje su u posljednje vrijeme veoma popularne na estradi.

PREPOZAJETE LI JE? Photo: Printscreen Instagram

PREPOZAJETE LI JE? Photo: Printscreen Instagram

-Prije nekoliko godina je povećala i zadnjicu. Ipak joj je pozadina zaštitni znak! Prema njenim riječima, Dobrojevićeva je stavila fasete na zube od 4.000 eura. Isto je nadogradila kosu prirodnom dlakom, koju je platila 3.000 eura!

Pretjerala s botoksom

Ipak, najveću transformaciju doživjela je krajem prošle godine, kad je ušla u rijaliti. Mnogi su prokomentarisali da je pretjerala sa plastičnim operacijama i botoksom.

– Staniju ne zanimaju komentari! Važno joj je da je zadovoljna svojim izgledom, a i da se sviđa muškarcima. Mora da izgleda savršeno kako bi imala što više reklama na Instagramu. Mnogo novca zarađuje i na seksi fotkama koje objavljuje na platformi za odrasle – objašnjavala je tad sagovornica za medije.

Inače, Stanija je u žiži interesovanja mjesecima unazad, otkako ju je aktuelna učesnica rijalitija, Aneli Ahmić, optužila da joj je preotela momka, Asmina Durdžića.

Dobrojevićeva je u više navrata pokušavala da se “opere”. Nedavno je čak ušla i u rijaliti, kako bi se suočila s njom.

Stanija je ipak nastavila svoju ljubavnu romansu sa Asminom, otkrivši da ona nije znala da on ima partnerku i kćerku, te da mu to nije oprostila, ali je prešla preko svega jer joj je dokazao da je voli.

BONUS VIDEO

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS