calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak

ZAŠTO JE ANELI NAPALA JANJUŠA? Nasrnula na njega! PLJUŠTALE I UVREDE

Objavio: RHT
28/02/2024 9:30 PM

Zašto je Aneli napala Janjuša?

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić nastavili su sa svađom u rehabu. Tom prilikom pljuštale su i uvrede, te pale teške riječi.

-Šta ti hoćeš da ti kažem u svađi kada mi okreneš leđa da si najbolji?! Ja sam tebi rekla da mi niko nikada nije okrenuo leđa – rekla je Aneli.

Zašto je Aneli napala Janjuša?
Zašto je Aneli napala Janjuša? / Foto: Printscreen Instagram

-Što se ti ne okreneš i ne legneš da spavaš, ja te zagrlim poslije 20 minuta – rekao je Janjuš.

-Znači, ja treba da čekam do sutra popodne da bi me ti zagrlio – rekla je Aneli.

Photo: Printscreen Youtube

-Nemoj da se dereš ti s tim ciglama na glavi – rekao je Janjuš.

Podsjećanja radi, na samom kraju emisije, koju su i ove srijede vodili Milena Kačavenda i Janjuš, došlo je do haosa. Naime, Aneli je odlučila da pozdravi Janjuševe i njene fanove, što je izazvalo revoltu kod Janjušu.

On ih ne smatra fanovima, već podrškom, pa je Aneli žestoko iskritikovao zbog toga. Ona ga je tada upozorila da nosi šorts i majicu koju je dobio od podrške, pa mu je naredila da ih skine, ako, kako kaže, planira da ih vrijeđa.

Anelin moral

Inače, Aneli i Janjuš često ulaze u žestoke okršaje, a on se osvrnuo na stvari iz Aneline prošlosti koje ipak nije želio da otkrije pred kamerama.

– Je l’ hoćeš da ti nabrajam s kim si sve bila? Hoćeš da ti nabrajam od kako si izbacila si***ine šta radiš? Ja nemam sitnice da mi ti zamjeraš. Prećutiš neke stvari, ali nemoj da mi zamjeraš to što sam uradio – rekao je Janjuš, pa dodao:

 Malo sam bolje i nema razloga da se svađamo, ja kad je tebi teško, ja to tebi ne prebacujem – rekao je Janjuš.

– Maloprije si komentarisao nešto što uopšte veze sa vezom nema, to me je samo izrevoltiralo – rekla je Aneli.

Sukob između Janjuša i Aneli izazvao je brojne reakcije među učesnicima i gledaocima. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o ovom incidentu, a polemike su se vodile o tome šta je tačno izazvalo ovakav sukob i kako će se odraziti na dalji tok događaja u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS