calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi!

PRAVIMO SMUTI!- Jana i Fatima imaju pakleni plan- Ja moram prvi! Život sa dvije žene

Objavio: RHT
28/02/2024 4:00 PM

PRAVIMO SMUTI!

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji,a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se isčekuju nestrpljivo iz dana u dan.

Foto:Hype/ pravimo smuti!

Smuti iz Gornje Višnjice

Danas je na redu došao izazov pravljenja “smutija”. Jana i Fatima naredile su Elmedinu da je on taj, koji će prvi da pravi.

-Kao što vidite, ovdje imamo i dobrih i loših stvari. Neke od ovih stvari su recimo jagode, evrokrem,jabuka, mlijeko,sok,a loše stvari znači riba,fafaroni,ulje,soja sos.-naveo je Elmedin

Povez preko očiju

-Meni sada vežu oči!

Jedna od njih dvije će dizati jedno po jedno, onih pet stvari koje odaberem svezanih očiju, to se i miksa. Za svaki slučaj spremili smo čašu vode. Ovo radimo prvi put.

-Fatima je svezala povez Elmedinu preko očiju. Prvu stvar koju je Fatima podigla, Elmedin je odbio.

Elmedin u šoku!

– Pa jaje i evrokrem?-uzdahnuo je teško Elmedin, te započeo sa spremanjem onih namirnica koje je izabrao. Fatimi je mnogo teško gledajući Elmedina kako pije svoj smuti, koji je od nespojivih sastojaka.

-Odvratno mi je!.ne daj Bože nikome

Nezapamćena pažnja

Naš rijaliti privukao je nezapamćenu pažnju u regionu, tako da publika željno isčekuje svaku novu epizodu njenih ljubimaca. Nema sumnje da ćemo i narednih dana gledati ekskluzivne i interesantne dogodovštine iz Gornje Višnjice,koja je preko noći došla u centar regionalne javnosti.

Ne propustite nove avanture iz Gornje Višnjice. Elmedin i njegove dame spremili su neviđene recepte, koje i oni probaju prvi put. Također, ideje za uređenje dvorišta, farbanje guma, sadnja cvijeća.

Sve ono što su danas “miksali” pogledajte u videu ispod:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS