calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

INDI DOŽIVELA UDES, KOLA JOJ UNIŠTENA!

Objavio: RHT
13/12/2021 10:00 PM

Srpska pevačica Indira Aradinović Indi imala je udes zbog lošeg vremena koji je zadesio Srbiju, pa se oglasila i otkrila kako se oseća.

https://www.instagram.com/p/CXOsXjHtPP2/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Pevačica Indira Aradinović poznatija kao Indi objavila je na svom Instagram profilu da je doživela saobraćajku zbog lošeg vremena koji je zadesio Srbiju. Pevačica nije krila od svojih pratioca šta joj se desilo, pa je tako na Instagram storiju podelila fotografiju na kojoj se vidi uništen skupoceni automobil marke ,,Audi”.

PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Aradinovićeva nije otkrila kako je zapravo došlo do ovog indicenta, ali je objasnila svima da se ne brinu, da se oseća dobro, te da je već unapred znala da će se ovo desiti, jer joj je intuicija to rekla.

– Moja intuicija najjača na svetu. Mali udes po ovom vremenu, ali sve je ok. Kada sam rekla ponedeljak, jutros! – napisala je Indi na Instagram storiju.

IZVOR: REPUBLIKA.RS/hypebih.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS