calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LIGA NACIJA Selektor Barbarez danas proziva u Ajndhovenu: Pred nama su velike utakmice! “SIGURAN SAM DA STVARAMO DOBRU PRIČU” IN MEMORIAM Bh. muzičar preminuo u 41. godini MAJA PROGOVORILA O POMIRENJU S CAREM: Više ne želi da šuti! Dnevni horoskop za ponedjeljak, 2. septembar 2024: Blizanci u sukobu, Lavovi donose odluke u hodu, Strijelcima stižu sjajne vijesti, a Vama? Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura

Ana Kokić šokirala ! Možda batalim pjevanje, priznala sve o daljoj karijeri!

Objavio: RHT
23/02/2024 10:40 PM

Ana Kokić šokirala!

Ana se dotakla i svog zanimanja, pa potom priznala šta bi radila da nije pjevačica

MOŽDA BATALIM PEVANJE Ana Kokić šokirala izjavom, priznala sve o daljoj karijeri
Foto:Alo

Pjevačica Ana Kokić se pored muzike oprobala i u ulozi voditeljke. Muzika uvijek ima primat, te se posljednjih mjeseci posvetila snimanju novih pjesama, ali i obnovi starih.

Ana se na snimanju spota jedne numere dotakla svoje karijere, pjevanja, a potom istakla šta bi radila da nie pjevačica.

O pjesmama

– Ova pjesma mi je veoma draga, mnogo je volim. Lijepa, kvalitetna pjesma koju sam snimila prije 10-ak godina. Ta pjesma se našla na mom albumu. Druge su se pjesme izdvojile tada, a ova pjesma nije u to vrijeme imala dobru promociju. Meni se dopada i sigurna sam da može doći do srca publike. Zato sam riješila ponovo da je snimim i uradim spot za nju. Tema je ljubav u 1000 varijanti – rekla je Ana, pa se dotakla i svoje pjevačke karijere i promjene posla, budući da je završila meteorologiju.

Ana kao dijete

– Odmalena sam bila takvo dijete. Voljela sam da pjevam, plešem, stanem ispred ogledala i imitiram Majkl Džeksona, grupu Magazin i Lepu Brenu. Kasnije sam završila Muzičku školu, upisala klavir i sve je išlo u tom smjeru. Upisala sam srednju Meteorološku školu čisto da mi bude zanimljivo. Ja sam znala da se time nikad neću baviti. Ali opet, nikad ne reci nikad. Možda jednog dana odlučim da se ne bavim pjevanjem pa odem u Hidrometeorološki zavod – istakla je ona za “Blic”.

MOŽDA BATALIM PEVANJE Ana Kokić šokirala izjavom, priznala sve o daljoj karijeri
 Foto:Printrscreen/instagram

Podsjetimo,

Ana je nedavno postavila fotografiju sa svoje dvije kćerke na svom Instagramu uz opis:

– Nisam od onih mama koje često dijele svoju radost i ponos (da se razumijemo, nemam ništa protiv toga, svako na svoj način). Ovih dana sam posebno emotivna i ranjiva jer sam shvatila da njih dvije prave velike korake i još veće uspjehe. Svaki njihov san nosim u srcu. Svaku peticu slavim kao medalju, svaku medalju zalijem suzama… Ja sebe smatram veoma usjpešnom ženom jer imam njih dvije. Baš takve kakve su! Veće od svake moje pjesme, veće od svakog mog koncerta i veće od svake moje želje! I veće od mene (mada to nije teško na moju visinu ) iako su tek počele da rastu, u svakom smislu! U ovom trenutku ne mogu da pronađem prave riječi za ovu ljubav koji osjećam prema vama! Vi ste moj svijet – napisala je Ana Kokić.

BONUS VIDEO:

alo.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS