calendar

Petak 27. Septembar, 2023

Što je starija, to je fatalnija: Karleuša zapalila Bugarsku

Objavio: RHT
23/02/2024 5:00 PM

Karleuša zapalila Bugarsku

Jelena Karleuša, ne prestaje da intrigira javnost svakom svojom novom objavom na društvenoj mreži Instagram. Kako smo imali prilike i da se uvjerimo ona godinama unazad služi kao inspiracija mnogim svjetskim facama.

Karleuša zapalila Bugarsku/ Foto: Instagram

Kareluša je otputovala za Bugarsku gdje će održati svoj prvi nastup na tim područjima u jednom prijestolničkom klubu. Prije samog nastupa, pjevačica je podijelila fotografije i snimke iz hotelske sobe u kojoj je odsjela.

Pjevačica je pokazala kako se izležava u velikoj spavaćoj sobi, gdje je ogromni bračni krevet bio samo za nju. Potom su uslijedili vrući kadrovi kojima je pjevačica izazvala lavinu komentara.

Izašla je samo u brusthalteru na terasu hotelske sobe i pokušala da uhvati prve zrake sunca.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Uz komentar: Dobro jutro Bugarsko! Presretna sam što sam u Sofiji,vidimo se večeras na mom prvom nastupu, u ovoj prelijepoj zemlji – napisala je Karleuša.

Komentari su se samo redali, a ona složit ćete se, nikad ljepše nije izgledala.

Podsjetimo, Karleuša je nedavno govorila i o mogućoj saradnji sa reperom, ali nije željela da otkriva detalje. Ostaje samo da nagađamo da li će uskoro njihov hit, ugledati svjetlost dana.

Inače, balkanska diva Jelena Karleuša popularnost širi i van granica starog kontinenta. Jelenin utjecaj već godinama unazad se ne osjeća samo na Balkanu i Evropi, nego i na američkom tlu. 

Svojim nesvakidašnjim smjelim stilom i ponašanjem svjetske zvijezde Karleuša godinama unazad plijeni pažnju medija, a jedna od Jeleninih posljednjih objava najavljuje njeno učešće u jednom od najpopularnijih američkih rijaliti formata!

Naime, u pitanju je drag rijaliti šou “Snatch Game” koji ulazi u svoju 16. sezonu. U pitanju je format koji se bavi drag kraljicama, koje su česta pojava, a emisija je izuzetno popularna. 

BONUS VIDEO

(hypebih.ba/alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS