calendar

Sreda 11. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANITA PREKINULA ŠUTNJU O RASKIDU SA ANĐELOM! Donijela šokantnu odluku MARIJA KULIĆ BOSA PANIČNO TRČI PO PARKINGU, Miljana VRIŠTI, Siniša u NESVIJESTI? Novi HOROR detalji iz POLICIJSKOG izvještaja Anel Ahmedhodžić (25) se oprostio od reprezentacije BiH: Više nemam razloga da dolazim i igram Najčudnije ostrvo u Jadranskom moru izgleda kao otisak prsta U BiH uvezen najskuplji automobil u zadnjih 10 godina! Samo dažbine iznosile 101.611,53 KM “DUŠICA JE JEZIVA, ZAPLIĆE!POGLED JOJ LUTA!” Gledaoci šokirani ponašanjem voditeljice: “Ovo je sve gore i gore” Sarajevska premijera predstave “Kiselina” svečano otvara 6. Sarajevo Fest Kakvo nas vrijeme očekuje danas MAJA I CAR SE TAJNO VIĐALI U HOTELU PA SE I POTUKLI!? Gore društvene mreže! EVO OVO JE RAZLOG Dnevni horoskop za srijedu, 11. septembar 2024: Bik izvlači korist iz promjena, Škorpija slavi uspjeh, a Vi? “Možeš da mi NAPRAVIŠ DIJETE!” JEDVA PUNOLJETNA DJEVOJKA se MOTA OKO GASTOZA, koji ne zna šta ga je snašlo! Evo kako je REAGOVAO UŽIVO U EMISIJI! Anđela šaputala u bubicu da joj PRODUKCIJA NAMIJEŠTA? “E, nećete, ne zvala se ja…” Danijela Dimitrovska uklanja sve što je podsjeća na bivšeg supruga, odlučila se na drastičan potez MAJA I CAR VIĐENI ZAJEDNO U NOVOM VINODOLSKOM!? Obnovili VEZU, pa se KRIJU!? Ona ih RAZOTKRILA: “Sjeli su u crni Mercedes i odjurili!” Zmajevi u Budimpešti osvojili prvi bod pod Barbarezovim vodstvom (PREMIJERA) “OCU JE SJEKIROM ODRUBLJENA GLAVA! Majka nas je klela da ćemo se RASPASTI OD RAKA, na kraju je nju POJEO KANCER, umrla je SAMA!”

SKANDALČINA! Asmin RAZOTKRIO sestre Ahmić, OBILJEŽIO IH ZA CIJELI ŽIVOT i sve objavio javno!

Objavio: RHT
22/02/2024 9:40 PM

Skandalčina!

Sita Ahmić, sestra zadrugarke Aneli Ahmić, oštro je kritikovala bivšeg zeta Asmina Durdžića nakon što je javno iznio skandalozne optužbe protiv nje.

Nakon što se pojavio intimni snimak na kom se nalazi Asmin, on je za medije iznio frapantne tvrdnje, da se na njemu nalazi Sita, nakon čega mu je ona zaprijetila zatvorom.

Skandalčina!
Foto: Printscreen Youtube/Hypetv Ilustracija, Skandalčina!

Ovo ga koliko se da primijetiti nije zaustavilo, te se Durdžić ponovo oglasio,  i napao duplo jačim intenzitetom.

– Treba da znate da ja ne vodim rat sa Sitom, ja nju samo lagano roštiljam, kao kobasicu je prevrćem dok ne izgori! Meni smiješno ovo kako se ona stalno sama utrpa u njena go**a, gledam i smijem se dok ona vrišti kući i govori nisam ja, nisam ja pisala!

Onda uđe na Tiktok prosi 20 maraka, s tim sebi kupi malo pratilaca, pa glumi poslovnu mamu, pristojnu, pa onda psuje tuđu djecu, pa visi 20 sati na Tiktoku i svima pokaže da nit radi, nit brine o djeci. Koja budala! A mene reklamiraju i pričaju 6 mjeseci o meni!

Alibaba glavna tema, njih 50 unutra smrdi. Manje se priča o njima svima nego o meni! A i Sita ki*a, ako ne spomene Alibabu, nema ni pitanja! Duša moja mala debela – bez milosti je napisao na Instagramu.

Photo: Printscreen Instagram

OGLASILA SE I SITA

Inače, Sita je ekskluzivno za Hype progovorila o tvrdnjama da je ona na eksplicitnom snimku sa Asminom.

Sita je šokirana ovim navodima te objasnila da lično ona smatra da je porodica Durdžić bolesna.

Ma oni nisu normalni. Njegov otac je vrijeđao mene, moju djecu. Za moju maloljetnu djecu je govorio da su retardirana. Asmin jedino želi popularnost i usput da ponizi mene”. rekla je Sita.

Da, ušla bih na sat vremena. Vidjela sam joj reakciju sinoć kad joj je rečeno za snimak. Ona ne zna šta se dešava i u šta nas je uvalila. Reći ću joj da ona mora da priča sad sve. Jer ja znam neke stvari koje mi je ona pričala, a znam da postoji još.

Ona će morati da priča sad. Rekla je ona nama da je on loš. Mi nismo znali koliko loš. Znali smo da nije dobar kao muškarac njoj, muž, ali ovo…”. govorila je Ahmićeva.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS