calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Kriv je! Bivši fudbalski reprezentativac BiH osuđen zbog nanošenja povreda

Objavio: RHT
22/02/2024 7:40 PM

Osuđen Mirko Hrgović

Dilemu je li Hrgović čašom ili bocom razrezao Poljaka razjasnio je tokom suđenja sudski vještak patolog dr. Antonio Alujević

Osuđen Mirko Hrgović/ Foto: Mirko Hrgović

Mirko Hrgović iz Sinja, četrdesetčetverogodišnji bivši nogometni reprezentativac BiH i nekadašnji igrač Hajduka, ali i Dinama je osuđen pred sudom. Svojevremeno dobitnik prestižne Torcidine titule “Hajdučko srce”, pravosnažno je odlukom Županijskog suda u Slavonskom Brodu. On je osuđen na uslovnu kaznu od osam mjeseci zatvora s rokom probe od tri godine. Sve zbog pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede sugrađaninu Anti Poljaku.

Ova je presuda stigla godinu dana nakon one prvostepene splitskog Općinskog suda. Naravno da se Hrgović žalio tražeći da se žalba usvoji i njega oslobodi odgovornosti. Ili da se sve vrati na ponovno odlučivanje. Tvrdio je da nije utvrđeno da je uopšte on udario Poljaka. Da nije dokazano da je intenzitet udarca bio snažan te da nije dokazana direktna namjera da žrtvi nanese tešku ozljedu.

No, viši je sud odbio njegovu žalbu i potvrdio u cijelosti ono što je splitski Općinski sud utvrdio. To je krivica nekadašnjeg nogometaša koji je 2. avgusta 2014. godine oko 19 sati u Sinju, pred ugostiteljskim objektom “Potkova”, udario Antu Poljaka u glavu oštricom razbijene staklene čaše toliko snažno da mu je nanio posjekotinu na lijevoj strani lica dužine od 6 do 10 centimetara, a samo pukom srećom nije došlo do težih posljedica.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS