calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće Taksista koji je udario vozača romobila “napuhao” 1,4 promila “Aneli mi je BOLJA od Stanije! Čujem se sa njenom majkom!” EKSKLUZIVNO! Nada Macura podržala kontroverznu Ahmićevu! (VIDEO) “NIŠTA MI SE NE SVIĐA” Tanja Savić brutalno iskrena o Cecinom i Vojaževom duetu, žestoko oplela! (VIDEO) Hasan Salihamidžić operisan u Minhenu: Popularni Braco dobio novi kuk Ekskluzivno otkrivamo: Aca Amadeus se odlučio za šokantan potez! Nećete vjerovati šta je ovog puta uradio! (FOTO) Jeste li bijesni zbog novih čepova: Svi pogrešno otvaramo nove eko-boce, evo kako treba HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu… Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota! Neugodan trenutak na aerodromu: Vjetar podigao haljinu Lauren Sanchez i sve otkrio KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA!

Brak sa dvije žene- POČELO RENOVIRANJE!, Fatima u ulozi arhitekte,Jana pametuje

Objavio: RHT
22/02/2024 7:20 PM

Brak sa dvije žene!

Rijaliti Brak sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se isčekuju nestrpljivo iz dana u dan.

Foto:Hype tv

Bliži se proljeće, a sa proljećem i sređivanje. Tako je danas “BOSANSKI SULTAN” sa svojim damama odlučio da krene u akciju.

Akcija čišćenja

– Krećemo od podruma. Na samom početku su zapoečele smetnje.

-Piše mi Ajla, ima 23. godine, to je odlično. Nije stara- rekao je Elmedin. Idem sada odmah da razlupam ovu vitrinu,želim da napravim red, da mi je sve na dohvat ruke. Kad ovdje dođem da znam gdje mi je čekić, šarafciger i ostale stvari. Zračili smo sedam dana, sad kad se uđe osjeti se “radionički miris”, benzin, nafta i to. Sad idemo da radimo. Dok je Elmedin aktivno radio na uređenju, Fatim i Jana su pregledale baštu, te počele sa tim uređenjem .

-Zanima me koja ja ruža?- rekla je Fatima

-Aaaa, to ne možeš znati dok ne procvjeta

Sve detalje o tome pogledajte na našem Youtube kanalu:

Nezapamćena pažnja

Naš rijaliti privukao je nezapamćenu pažnju u regionu, tako da publika željno isčekuje svaku novu epizodu njenih ljubimaca. Nema sumnje da ćemo i narednih dana gledati ekskluzivne i interesantne dogodovštine iz Gornje Višnjice, koja je preko noći došla u centar regionalne javnosti.

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS