calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

ODLOŽEN KONCERT “SRPSKE MAĆEHE”! NEBO PLAČE I NE DA CECI DA PJEVA! Za slabu posjećenost na nastupima krive meteorologe? A datuma narednog nastupa NEMA!

Objavio: RHT
22/02/2024 1:50 PM

Odložen koncert

Svetlana Ceca Ražnatović trebalo je da nastupi u subotu, 24. februara. Međutim, došlo je do “nenajavljenih problema”.

Odložen koncert
Foto:Youtube printscreen/ Odložen koncert

Naime, u saopštenju za medije napisano je da se koncert Svetlane Ražnatović otkazuje zbog najavljeniog nevremena. Mnogi su odmah posumnjali da sve slabiju posjećenost na koncertima sada njen menadžment pravda lošim vremenskim uslovima.

Podsjetimo, “Srpska maćeha” je na vrhuncu svoje karijere pjevala i na kiši i obučena u farmerke u Žitorađu, a sada je problem nevrijeme? Saopštenje za medije prenosimo u cijelosti:

“Direkcija 55. Praznika mimoze je, nakon analiza izvještaja vremenske prognoze za dane vikenda, donijela odluku da odgodi koncert Svetlane Cece Ražnatović, planiran za subotu, 24. februar, za koji je vladalo izuzetno veliko interesovanje posjetilaca. Prema podacima iz više meteoroloških izvještaja, tokom vikenda se očekuju obilne padavine i jak južni vjetar, što bi onemogućilo održavanje koncerta na otvorenom u odgovarajućim uslovima. Odgovorno postupajući kao organizatori, shodno najavljenim lošim vremenskim uslovima, Direkcija je odlučila da odgodi koncert Cece Ražnatović za neki naredni period o čemu će javnost biti blagovremeno obavještena” – piše u saopštenju.

Međutim, datuma narednog nastupa nema. Izgleda da će nevrijeme trajati dugo, pa je ovo vjerovatno jedna od uobičajenih floskula “Važi, čućemo se!”

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS