calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković! Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona eura! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu BIZARNO, PRIZOR TJERA NA POVRAĆANJE! Deseingerici fan lizao… Šok nad šokovima EURO 2024. Mbape: Svi znaju koliko se divim Ronaldu! Grizman “pod paljbom” BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO) ŠA OTKRIO DA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM ŠOK PRIZNANJE O NATI BEKVALAC! NJENA SESTRA RAZVEZALA JEZIK! Iznijela sve detalje o njihovom odnosu:”Bila je grozna prema meni maltretirala me je” STRAVA I UŽAS NA POZNATOJ PLAŽI Morski pas napao žene u PLIĆAKU

ASMINOV OTAC JE KOCKAO, PIO I TUKAO ŽENU! Sita Ahmić iznijela šok detalje o Anelinom bivšem, progovorila o SKANDALU

Objavio: RHT
22/02/2024 12:00 AM

Asminov otac je kockao, pio i tukao ženu

Sita Ahmić, sestra aktuelne učesnice Aneli, nastavlja rat sa njenim bivšim partnerom Asminom Durdžićem.

Cijeli Balkan gori nakon što je Hype ekskluzivno objavio intiman snimak Asmina.

On se ubrzo oglasio za nas i tvrdio da se Sita nalazi na istom. Tvri da je imala odnose sa njim u hotelskoj sobi i da je oduvijek zaljubljena u njega.

lečili su te
ASMINOV OTAC JE KOCKAO, PIO I TUKAO ŽENU

Odmah po objavljivanju ovog snimka, javnost je uzburkana. Protagoniste ove priče stavlja pod reflektore medijske pažnje. Sita Ahmić se sada oglasila putem video lajva na svom Instagram nalogu. Progovorila o temi o kojoj bruje svi.

Ahmićeva je istakla da su Asminu i njegovom ocu sve žene ku**e. Dalje je tvrdila da je Asminov otac bio u kandžama alkohola, kockao i tukao svoju ženu.

Sita nije štedila bivšeg zeta, već je osula drvlje i kamenje po njemu.

Ahmićeva je pomenula i poklon koji je Nora dobila od oca, ali kako ona tvrdi smatra da ga on nije kupio.

-Nije imao novac da kupi maloj (kćerki) poklon kako treba, pa je mog rođaka nazvao, koji je pokušao da sakrije od nas. Ja sam to prepoznala – govorila je Anelina sestra.

-Ništa on plaćati neće jer on nema centa, nas rođak je kupio narukvicu Nori i doneo 500km.

-Pokušavao je zataškati da nije on kupio već Asmin. Ja sam prepoznala zlataru po kutijici koja je u Sarajevu i kupujemo u njoj – otkrila je Sita.

Sita se na ovim optužbama nije zaustavila, pa je iznijela mnoštvo šokantnih detalja.

– Cijeli Linc zna da Asmin laže. On je bio mnogo ljubomoran na Aneli i Janjuša. Pustio je moj intimni snimak i rekao da sam ja na njemu jer je bolesnik – govorila je vidno izrevoltirana Sita.

Nakon toga je otkrila kada je zapravo nastala eksplicitna fotka koju je Durdžić objavio javno:

-Sliku moju je okačio je skinuo sa mog lajva, gdje sam printskrinovana u nezgodnom položaju. Ona je nastala prije osam godina – dodala je ona.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS