calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PUBLIKA PRESUDILA SOFIJI I TERZI: Saopštena ŠOKANTNA INFORMACIJA tokom izbacivanja! Potresna ispovijest Dine Begića koji je ostao bez supruge u poplavama: Korak je dijelio da se spasi NAJJEZIVIJI OKRŠAJ RIJALITIJU! Obezbjeđenje uletilo zbog podivljalog Ša! “Nark*mančino jedna raspala” Darko Lazić otkrio DETALJE O BEBI! Tek kreće SLAVLJE, a oglasila se i KUMA! (FOTO) Dnevni horoskop za ponedjeljak, 7. oktobar 2024: Bikovima se mogu nametati brze odluke, Rakovi nemaju razloga za zabrinutost, Vage imaju dosta ideja, a Vi? Danas sunčano uz malu do umjerenu oblačnost JANJUŠ NAPRAVIO HAOS! Razvezao jezik o Terzinoj LJUBAVNICI ŠOKANTNA VIJEST ZA ŠA! Udaje mu se BIVŠA SUPRUGA Aleksandra RASTOPILA I NAJTVRĐA SRCA! Podijelila NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA BEBOM – njen osmjeh nema cjenu! (FOTO) Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT

ANELI JE GADNA I FOLIRANT! Ekskluzivno – Stefan Karić URNISAO Ahmićevu! (VIDEO)

Objavio: RHT
21/02/2024 10:50 PM

Aneli je gadna i folirant

Kontroverzni bivši rijaliti učesnik Stefan Karić nije previše zastupljen u medijima u posljednje vrijeme.

On se povukao iz javnosti nakon nedavnog skandala koji je doživio zbog bivše djevojke.

Aneli je gadna
Aneli je gadna i folirant/ Foto: Hypetv/ATA Images

Ipak, Stefan ima mnogo fanova te su oni željni da čuju njegov komentar na brojne rijaliti aktuelnosti.

Vrijedna ekipa Hype televizije u ekskluzivnom intervjuu sa Stefanom Karićem pročešljala je razne teme.

Foto: Hypetv

Dotakli smo se i veze kontroverzne Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

Stefan je izjavio mnogo toga lošeg o Aneli! Smatra da pošto Aneli ne voli životinje i loše se ophodi prema psu, nikakva je osoba.

Kaže da čak i životinje mogu da prepoznaju loše ljude, te da je to razlog što je pas urinirao po njoj dok je spavala u rijalitiju.

Foto: ATAImages

Prokomentirao je i izgled Aneline specifične kuće u Sarajevu. Na pitanje o njenoj porodici i vradžbinama za koje je optužena kaže da nema komentar.

Zatim je dodao da je ubijeđen da se Janjuš zaljubio u nju. Ipak, Karić smatra da njihova veza neće opstati.

Foto: Hypetv

Stefan je takođe prokomentirao i brojne druge aktuelnosti u svom stilu

Ekskluzivni intervju pogledajte ispod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS