calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANISLAVU MAJA ZGADILA ŽIVOT: Marinković će željeti da ovaj snimak zauvijek nestane! Zbog naguravanja prilikom ulaska u klub puklo staklo: Povrijeđene 22 osobe POGLEDAJTE ŠTA MILJANA RADI ZOLI DOK ON SPAVA! Gledaoci u nevjerici (FOTO) DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JULI 2024: Strijelac započinje ljetnju romansu, Ovan rješava tuđe probleme Nedim Sladić objavio kakve vremenske prilike nas očekuju u narednim danima Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku

Oženio se Mustafa, ulični pjevač iz Zenice

Objavio: RHT
21/02/2024 8:50 PM

Oženio se Mustafa

Prije nekoliko mjeseci regiju je obišla priča o uličnom pjevaču Mustafi Hrustiću iz Zenice koji je zbog nemogućnosti plaćanja stanarine i režija završio ispod mosta u Zenici, a tada mu je pomogla Marija Šerifović.

Oženio se Mustafa: Foto: Youtube printscreen

Pjevačica je u julu prošle godine posjetila Mustafu, platila mu stan i režije za godinu dana te pomogla pronaći posao na bazenu.

Međutim, Mustafa se ubrzo oženio i preselio kod supruge Dženite Osmanović, koju je upoznao preko Facebooka, u Zavidoviće.

Srećko Stipović posjetio je Mustafu i njegovu porodicu u mjestu Rupin Dol.

Mustafa i njegova supruga sa još troje djece žive u Dženitinoj kući koja nije dovršena. Mustafa je prihvatio Dženitinu djecu i kako ona je ona izjavila, gleda ih kao svoje. Teško žive, ali se ne žale.

“Ja prosim, Mustafa pjeva i tako radimo i nešto zaradimo”, kazala je Dženita.

Mustafa je otkrio i da je svoju prvu platu dobio radeći na bazenu, ali samo nakon mjesec dana rekli su mu da se bazen zatvara jer žele graditi zatvoreni bazen i tako je ostao bez posla.

Mustafa je otkrio i da se ne čuje s Marijom Šerifović, ali da je preko interneta saznao da je dobila sina.

“Čestitam joj i želim sve najbolje. Ona se jedina javila od svih pjevača”, rekao je Mustafa.

Svi koji žele kontaktirati Mustafu Hrustića mogu to učiniti na broj mobitela +387 62 363 562.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS