calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

PRETJERAO SAM! Miki Đuričić: Kajem se učešća u rijalitiju!

Objavio: RHT
20/02/2024 2:20 PM

Pretjerao sam!

Bivši rijaliti učesnik Miki Đuričić riješio je da se smiri i posveti porodici, iako  je bio  jedan od omiljenih učesnika rijalitija.

Pretjerao sam!

Pretjerao sam!

Bio je gost u emisiji „Trač kuvanje“ koja se emituje na Hype televiziji kod autorke i voditeljke Kristine Didanović. Osim što je pokazao svoje kulinarsko umjeće, Miki je otkrio da se kaje učešća u rijalitiju!

Naravno da se kajem, napravio sam kardinalne greške, koje normalan čovijek sebi ne bi trebalo da dozvoli. Mada mi smo tamo deset meseci  i odete sa živcima.

Potsjetimo se, rijaliti učesnici Miki Đuričić i Nadezda Biljić bili su kratko vrijeme partneri u jednom rijalitiju.

Njih dvoje su se usred dana za Uskrs osamili u štali i prepustili se strastima bez cenzure.

Miki Đuričić nedavno je gostovao u novoj emisiji Hype televizije „Karte na sto“, a dotakli smo se i ove teme.

Bivši rijaliti učesnik iz Kupinova kaže kako nisu znali da je na tom mijestu postojala kamera, sve dok je navodno nisu ugledali kada se radnja završila.

Davne 2018. godine su imali i intimne odnose u štali, čega se nekadašnji zadrugar danas nerado sjeća.

Pretjerao sam u nekim stvarima koji mi nisu bili potrebni. Koliko mi je dobrog donio rijaliti, toliko je i lošeg.

Cijelu emisiju“Trač kuvanje“ pogledajte na Hajpovom jutjub kanalu.

Video: Hypetv

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS